Kapsel-julkalender

Till Tassimo

Availability: Slut i lager

Vägl.: 299,00 kr

Nu: 149,00 kr

Produktspecifikationer

Best Before 30.06.2019
Kapselsystem Tassimo
kapslar 24
Märken Kaffekapslen

Produktbeskrivning av Kapsel-julkalender

Njut av en ny och spännande kopp kaffe varje dag fram till julafton. Denna julkalender är en enastående möjlighet att få smaka på 24 koppar av olika sorters kaffe. Ifall du inte ännu har hittat ditt favoritkaffe, eller om du vill vidga din kaffehorisont - är denna kapseljulkalender något för dig.

Vi har valt ut de bästa och finaste kapslarna och sorterat dem för hand i en fin julkalender. Bakom varje lucka hittar du ett inspirerande kaffecitat som utan tvivel kommer att göra din dag roligare och trevligare.

Om du älskar kaffe så mycket som vi gör, eller om du känner någon som gör det, är detta en perfekt gåva för nära och kära. 

Storlek:

36,6 x 24,4 x 6,8 cm.

Omdömen- baserat på 26 omdömen
21
1
2
2
0
07. december 2018
Kalla det inte kaffekalender då det vissa dagar ligger choklad eller tekapslar i den! Väldigt besviken :(
Annars en fin kalender och de dagar det var kaffe var de alla intressanta och välsmakande.
07. december 2018
Tyckte att det smakade väldigt sött häromdagen och idag var det verkligen något fel så då kollade jag vad i hela friden det var för kaffe. Häromdagen var det Cafe Au Lait och idag var det CHOKLAD! Då började jag rycka ut alla luckor och ser att det även ligger med Te?! Näe detta är inte okej!
07. november 2018
Köpte denna kalender i fjol till min sambo och han njöt av kalendern varje dag. Så han får en i år oxå
01. november 2018
Det står klart och tydligt Kaffe kapslar var dag under december! Varför tar då minst tre st teer? kollad av misstag då jag pratade med min dotter om den och såg till min fasa earl gray te en av dagarna. Avskyr parfym te framförallt på morgonen! Tog bort de te kapslar jag hittad och bytte dem mot egna kaffe kapslar. Besvikelsen att dra ut en låda och tro att man ska få testa kaffe men får te vill jag inte uppleva tack.
01. november 2018
Grymt besviken på att den i år innehåller te! Det är ju en kaffe kalender! Bytte ut te mot egna kaffe kapslar. Då jag inte dricker te på morgonen vill jag inte behöva testa det under jul. Klart bättre förra året!
Visa alla omdömen

Skriv ett omdöme:

  •   1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
    Omdöme:
  • Anmälan måste vara minst 20 tecken 20