Produktinformation

Karamell har varit ett populärt tillägg till kaffedrycker på kaféer och hemma. För dig som föredrar svart kaffe men ändå vill ha lite karamellsmak kan detta malda kaffe vara precis vad du har letat efter.

Kaffekapslen har framställt detta malda kaffe med karamellaromer. Kaffet tillverkas endast av Arabica-bönor, vars sötma framhävs tack vare den tillsatta karamellen. Du behöver inte tillsätta socker till ditt kaffe. (Men du är mer än välkommen att göra det om du vill ha det ännu sötare!) Det är ett kaffe som smakar gott i sig självt eller med tillsatt mjölk.

Med det här paketet med 250 g karamellkaffe kan du göra en kanna som du och dina vänner kan njuta av, dela med din familj eller behålla för dig själv så att du kan dricka kopp efter kopp av läckert karamellkaffe.

Specifikationer

Mängd (g.)

250

Märken

Kaffekapslen

Smakbetyg

Karamell

Egenskaper

Arabica

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

22.08.2025

Karamell kaffe - Kaffekapslen

250 g. malt kaffe

(4)

Recensioner (4)

Mycket gott kaffe. Läs mer
Ett otroligt smakfullt kaffe med subtila karamelltoner. Jag har redan druckit hälften av påsen och är väldigt belåten. Det här är min första gång med smaksatt kaffe, och jag tror inte jag kommer att återgå till det vanliga. Att hitta en godkänd smak med ett vanligt kaffe har varit en utmaning för mig, men detta överträffar förväntningarna. Läs mer
Mycket gott Läs mer
Lagom söt och god Läs mer