• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Lindt Karamell

100 g. choklad

I lager
Now: 29,90 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 100
Märken Lindt
Smak Mörk choklad, Karamell
Bäst före 31.12.2022

Produktbeskrivning av Lindt Karamell

Sedan 1845 har schweiziska Lindt försett kräsna kännare med kvalitetschoklad. Lindt är känd för den gyllene chokladkaninen som dyker upp i påsk, de läckra chokladbollarna, och naturligtvis inte minst för Excellence-serien med sitt breda urval av olika smaker.

I denna variant får du en spännande kombination av en djup mörk choklad, som har tillsatts karamell och havssalt. Lindt har verkligen smekt detaljerna här, eftersom den rika och kraftfulla chokladsmaken framhävs avsevärt med tillsats av den pikanta salta karamellen, vilket ger en harmonisk interaktion mellan djupa och söta smaker.

Här är en choklad som ska avnjutas långsamt med en liten bit i taget så att smaken verkligen absorberas. Njut av det med en god kopp kaffe eller ett glas vin.

Lindt är nämligen en sann mästare när det gäller att kombinera smaker, och här har igen visat att choklad kan komma i många smaker. För en choklad smakar alltid gott i sig, men i kombination med nya och spännande ingredienser som här tillförs en extra dimension som ger helt nya smaker.

Vi levererar denna läckra kvalitetschoklad i en platta på 100 gram.

Lindt Karamell
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20