Produktinformation

Sedan 1845 har schweiziska Lindt försett kräsna kännare med kvalitetschoklad. Lindt är känd för den gyllene chokladkaninen som dyker upp i påsk, de läckra chokladbollarna, och naturligtvis inte minst för Excellence-serien med sitt breda urval av olika smaker.

I denna variant får du en spännande kombination av en djup mörk choklad, som har tillsatts karamell och havssalt. Lindt har verkligen smekt detaljerna här, eftersom den rika och kraftfulla chokladsmaken framhävs avsevärt med tillsats av den pikanta salta karamellen, vilket ger en harmonisk interaktion mellan djupa och söta smaker.

Här är en choklad som ska avnjutas långsamt med en liten bit i taget så att smaken verkligen absorberas. Njut av det med en god kopp kaffe eller ett glas vin.

Lindt är nämligen en sann mästare när det gäller att kombinera smaker, och här har igen visat att choklad kan komma i många smaker. För en choklad smakar alltid gott i sig, men i kombination med nya och spännande ingredienser som här tillförs en extra dimension som ger helt nya smaker.

Vi levererar denna läckra kvalitetschoklad i en platta på 100 gram.

Ingredienser

Socker, kakaomassa, karamellbitar 6% (socker, LAKTOS, MJÖLKfett, skumMJÖLKSpulver, salt, aromer, emulgeringsmedel (rapslecitin)), karamelliserade sockerbitar 6% (socker, kakaosmör), kakaosmör, vattenfritt MJÖLKfett, emulgeringsmedel (SOJAlecitin), salt (havssalt) 0,3%, arom. Kan innehålla NÖTTER, SESAMFRÖN. Den mörka chokladen innehåller minst 47% kakao Allergens: LAKTOS, MJÖLK, SOJA, NÖTTER, SESAMFRÖN

Specifikationer

Mängd (g.)

100

Märken

Lindt

Smakbetyg

Mörk choklad, Karamell

Bäst före

30.11.2024

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

520

Protein

5,4

Fett (g)

29

- varav mättat fett

17

Kolhydrater

56

- varav sockerarter

52

Lindt Karamell

100 g. choklad

Recensioner (0)