Produktinformation

Koffeinfria kaffebönor är en bra lösning för de som älskar kaffe och vill njuta av smaken utan koffein. Även om bönorna går igenom en koffeinborttagningsprocess bevaras deras distinkta arom och kaffesmak.

Koffeinfria kaffebönor är ett utmärkt alternativ för personer som är känsliga för koffein eller som vill begränsa sitt koffeinintag. De är också perfekta för de som gillar kaffe på kvällen och inte vill störa sömnen.

På Kaffekapslen är vi stolta över att kunna erbjuda kaffe av god kvalitet till ett rimligt pris. Vi gör ingen skillnad mellan vårt sortiment av kaffebönor, inklusive denna koffeinfria blandning.

Våra bönor är noggrant rostade för att få fram sin fylliga smak och är perfekta för bryggning med den metod du föredrar. Förvara dina bönor i en lufttät behållare efter öppning och mal strax före användning för bästa resultat.

Specifikationer

Mängd (g.)

500

Märken

Kaffekapslen

Egenskaper

Koffeinfritt

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

19.03.2025

Koffeinfri - Vardagskaffe

500 g. kaffebönor

(3)

Recensioner (3)

Den smakar så gott och jag gillar den Läs mer
Bra bönor för att göra espresso trots att angiven rostning egentligen inte är espressorost. Läs mer
Verkligen gott vardagskaffe om man vill slippa koffein, ett plus är att du får mala kaffet själv vilket gör att du kan bestämma själv hur finmalet du vill ha ditt kaffe. Jag varvar mellan espresso och brygg.. Läs mer

Liknande kategorier