Produktinformation

Kaffemaskinen L'OR BARISTA fungerar med vanliga Nespresso- kompatibla kapslar, och de nya innovativa L’OR double shot kapslar. Dessa double shot kapslar tillåter dig att brygga två koppar med espresso eller en stor kopp av espresso. Med bara en kapsel!

En maskin som erbjuder single och dubbel-shot-kapslar är oerhört unik, och de nya L'OR BARISTA dubbel-shot-kapslarna har utvecklats exklusivt för användning i L'OR BARISTA-maskinen.

Kaffemaskinen L'OR BARISTA gör det otroligt lätt för dig att bli en barista och producera högkvalitativt, caféliknande kaffe hemma. Eftersom maskinen fungerar med L'OR-espresso single-shot-kapslar och L'OR BARISTA double-shot-kapslar har du ett stort sortiment av enastående kaffedrycker att välja mellan. Du kan välja bland ett brett utbud av blandningar, brygga filterkaffe eller ett stort utbud av espresso eller skapa mjölkiga drycker som en latte eller en skummig cappuccino. Nu är det upp till dig att visa dina talanger som en barista!

L'OR BARISTA kaffesystem tillhandahåller det höga trycket (upp till 19 bar tryck) som behövs för att laga en äkta espresso.
Med hjälp av L'OR BARISTA-maskinen kan du laga samma drycker som du kan njuta av på ditt favoritcafé eller på restaurang.

L'OR BARISTA-maskinen är otroligt enkel att använda och värms upp inom 25 sekunder, så du behöver inte vänta länge på dina läckra kaffekreationer.
Maskinen gör det också möjligt att laga till drycker i olika storlekar. Du kan justera droppbrickan enligt höjden på din dryck.
Du kan lämna den på standardinställningen för små koppar som rymmer espressos och ristrettos. För större drycker kan du ta bort droppbrickans lock, lyfta av den bredare droppbrickan och sätta tillbaka locket vid en lägre inställning.

Med L'OR BARISTA-maskinen kan du anpassa ditt kaffe till din egen önskade volym.
Om du gillar ditt kaffe lite kortare eller längre, tryck och håll ned den valda dryckesknappen tills det blinkar. Släpp knappen och kaffet börjar bryggas. Tryck igen för att avsluta bryggningen.
Och det bästa av allt? L'OR BARISTA kommer nu att komma ihåg detta som din önskade volym för den specifika drycken.

L'OR BARISTA-maskinen designades av den prisbelönta produktdesignern Khodi Feiz. Han är känd för sitt arbetes "renhet, elegans och effektivitet", och dessa egenskaper återspeglas tydligt i L'OR BARISTA-maskinens design.
Designen av maskinen har även fått en Red Dot Award i 2021.

L'OR BARISTA-maskinen är också kompatibel med Nespresso®-kapslar samt en mängd andra kapslar inklusive Lavazza®. Maskinens mått är 18 cm x 40 cm x 28 cm, den har också en avkalkningsindikator som gör den lätt att underhålla och vissa komponenter är diskmaskinssäkra.

Detta maskin har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé

Specifikationer

Stycken

1

Märken

L'OR

Kapselsystem

L'OR BARISTA, Nespresso

Egenskaper

Maskin

Special Price

599,00 kr

L'OR Barista Piano black

Kapselmaskin till Nespresso®

(9)

Recensioner (9)

Hej jag köpte den åt min svåger bästa köpet på länge Läs mer
Supersnabb leverans!
Maskinen funkar kanonbra i våran husvagn 👍
Läs mer
Min kompis sa till mig, köp inte en utan två kaffemaskiner, en hemma och en på kontoret! Å jag är mycket nöjd! Tack så mycket! Mvh Conny Jonsson Läs mer
Nice and quick, both the machine and the website. I’ll buy again whenever the opportunity arises. Läs mer
Riktigt prisvärd! Snabb, tyst och bra med möjligheten till Xxl kapslar. Läs mer
Snabb bryggare, gillar kompabiliteten med Nespresso-kapslar. Bra första intryck och levererar en varm kopp med bra crema! Läs mer
Jättenöjd! Ger betydligt varmare kaffe än min gamla Nespresso. Läs mer
Älskar den! Klart bättre än den gamla Nespre… tystare och inga vibrationer. XL-kapslarna är värt varenda krona. Läs mer
Snabb leverans, fantastiskt gott att brygga en kopp Lor. Läs mer