Produktinformation

Café Royals Lungo-kaffekapslar erbjuder en mild men smakrik kaffeupplevelse som är perfekt när som helst på dagen. Med 10 aluminiumkapslar per förpackning är dessa kapslar kompatibla med Nespresso®-maskiner vilket gör det enkelt för dig att brygga en utsökt kopp kaffe i ditt eget hem.

Café Royal lungo kapslar är tillverkade av 100 % Arabica-bönor och är mellanrostad vilket ger den en mjuk crema på toppen och en balanserad smakprofil. Karamelltoner och kryddiga undertoner kompletterar kaffets svaga syrlighet vilket gör det rikt och komplext.

Dessa kapslar är lätta att använda och är perfekta för dig som vill ha ett snabbt och enkelt sätt att njuta av en högkvalitativ kopp kaffe utan att behöva mala och mäta upp kaffebönor. Sätt bara in en kapsel i din Nespressomaskin och låt den sköta resten.

Upplev den höga kvaliteten och komforten med Café Royals lungo-kaffekapslar. Prova den idag och njut av en utsökt kopp kaffe när du vill.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Café Royal

Kapselsystem

Nespresso

Smakbetyg

Karamell

Egenskaper

Aluminium, Rainforest alliance

Koppstorlek

Lungo

Styrka

Medel (4/10)

Bäst före

30.04.2025

Lungo - Café Royal

10 kapslar till Nespresso®

(3)

Recensioner (3)

Vi valde att köpa denna kapsel då våra vänner alltid bjuder på den. Den ger en fyllig, mjuk kopp med härligt kaffe som man gärna njuter mer än en gång om dagen. Läs mer
Ruggigt bra Läs mer
Jag älskar den här kapseln! Jag dricker egentligen kaffe med mjölk, men den här kan jag dricka svart. Mycket smak, aromatisk, men inte bitter. Läs mer