Produktinformation

Upplev den djärva och kraftfulla smaken av Belmios Lungo Fortissimo. Denna mörkrostade lungo har en intensiv smakprofil som säkert kommer att tillfredsställa även den mest kräsna kaffeälskaren.

Med toner av choklad och caramel är Lungo Fortissimo en perfekt boost för dem som föredrar sitt kaffe med en hint av sötma. Subtila inslag av apelsin ger en uppfriskande twist till detta starka och fylliga kaffe.

Varje rör med Belmios Lungo Fortissimo innehåller 10 aluminiumkapslar vilket gör det enkelt att njuta av en utsökt kopp kaffe när som helst på dagen. De här kapslarna är kompatibla med Nespresso®-maskiner, enkla att använda och garanterar en jämn kopp kaffe varje gång.

Varför nöja sig med vanligt kaffe när du kan njuta av den djärva och komplexa smaken i Belmios Lungo Fortissimo? Prova den idag och smaka på skillnaden själv.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Belmio

Kapselsystem

Nespresso

Smakbetyg

Kakao, Karamell

Egenskaper

Aluminium, Rainforest alliance

Koppstorlek

Lungo

Styrka

Kraftig (8/10)

Bäst före

03.01.2026

Lungo Fortissimo - Belmio

10 kapslar till Nespresso®

(1)

Recensioner (1)

Väldigt fin smak som sprider sig på tungan, ingen syra eller bitterhet på sidan av tungan, varken i smaken eller eftersmaken. Jag skulle nog lägga den på en 9:a, eller t.o.m. 10 i styrka, fast Kaffekapslen lägger den på en 8:a.
Den har ett rätt tunt, lätt skum vilket uppskatttas.
Väger man in priset är det en klar 10:a, men nu är det smak och då faller det tillbaka på en 9:a. Ska jag välja bara en Lungo, skulle jag välja den här!
Läs mer