Produktinformation

Starbucks® startades redan 1971 i Seattle, och den första blandningen de någonsin gjorde var deras House Blend. Du kan nu njuta av den klassiska blandningen i ditt eget hem med de här kapslarna som är kompatibla med din Nespresso®-maskin.

Den mellanrostade blandningen består av latinamerikanska Arabicabönor och visar upp toner av gräddkola som är utsökta med eller utan mjölk. Det finns också lätta toner av kakao och nötter som lurar bakom de söta kolasmakerna. Utöver den delikata smaken är kaffet vackert kastanjefärgat.

Med de här kapslarna kommer du känna dig som på Starbucks® utan att du behöva lämna köket. Det har aldrig varit lättare att göra ditt favoritcafés kaffe: sätt i en kapsel, tryck på din maskins lungo-knapp och låt maskinen göra jobbet. På mindre än en minut kan du njuta av den världsberömda blandningen.

Det här kaffet kan du njuta av när som helst på dagen, eftersom det har en intensitet, men är inte överdrivet kraftfullt. Vi är övertygade om att de flesta kaffeälskare blir mycket nöjda med de här kapslarna.

På Kaffekapslen har vi House Blend lungo i en låda med 18 kapslar, så att ditt kaffesug kan stillas lite längre.

Specifikationer

Antal kapslar

18

Antal koppar

18

Märken

Starbucks

Kapselsystem

Nespresso

Smak

Kakao, Nötter

Egenskaper

Aluminium

Koppstorlek

Lungo

Bäst före

24.05.2025

Special Price

70,00 kr

Lungo House Blend

Starbucks by Nespresso® 18 kapslar

(5)

Recensioner (5)

Väldigt bra. Läs mer
Blev tvungen att smaka på en Starbuckskapsel Läs mer
Bra Läs mer
Perfekt Läs mer
Bästa blandningen av alla. God och smakrik. Läs mer