Produktinformation

Dolce Vita är ett italiensk märke som har gjort en serie dryckor till Nespresso i olika smakvarianter, som till exempel denna ljuvliga makron och mandel vairant, ''Macaron Alla Mandorla''.

Dolce Vita serien består utav olika varma dryckor gjord i kafé stil, som särskilt lämpar sig till dem som vill spara på koffeinen, eller för dem yngsta som inte helt är redo för en hel kaffe ännu.

Macaron alla Mandorla är en varm dryck, som i sin form och karaktär är i släkt med en traditionell Latte. Den kommer med en Latteagtig smak, som suppleras med hint av mandlar och makroner. En ljuvlig kombination som lämpar sig perfekt till en liten pause med bortskämning till sig själv, på eftermiddagen.

Dolce Vita har skelett till de stolta italienska kaffetraditioner, och har här gett deras bud på en ljuvlig varm mjölkdryck, som ett alternativ eller supplement till en klassisk Caffe Latte, där man sparas för koffeinen, men fortfarande får en Latteupplevelse.

Dolce Vita Macaron Alla Mandorla bryggs perfekt i din Nespresso maskin, men kom ihåg att brygga den med espresso-knappen på din maskin, så får du det bästa resultatet.

Produkten innehåller kaffe, socker och mjölk/mjölkpulver.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Ingredienser

Socker, SKUMMAD MJÖLKPULVER, VASSLEpulver, vegetabiliska fetter (kokos), laktos (MJÖLK), lösligt kaffe (4 %), kakaopulver med låg fetthalt (3 %), aromer, salt, karamelliserat socker, MJÖLKPROTEINER, stabiliseringsmedel (E340), klumpförebyggande medel (E341), emulgeringsmedel (E471).

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Dolce Vita

Kapselsystem

Nespresso

Smak

Mandlar

Egenskaper

Kaffe med smak

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

31.10.2025

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

400

Protein

8

Fett (g)

6,6

- varav mättat fett

5,9

Kolhydrater

78

- varav sockerarter

78

Macaron & Mandel - Dolce Vita

10 kapslar till Nespresso®

(2)

Recensioner (2)

Nöjd. Fyllig smak av varmt mjölk, vanilj och kaka. Klarar dubbel mängd vatten. Läs mer
Fantastisk! Brygg dock som ristretto, espresso blir för vattnig Läs mer