Produktinformation

Dolce Vita är ett italiensk märke som har gjort en serie dryckor till Nespresso i olika smakvarianter, som till exempel denna ljuvliga kakao, ''MiniCiock''.
En kopp varm choklad är särskilt populär hos dem yngsta, men har fans i alla åldersgrupper, för det är alltid mysigt att få sig en ljuvlig kopp varm choklad på en kall kväll.

Det kan dock vara både tidkrävande och stökigt att brygga en kopp varm choklad, där man förutom kakaopulver också ska ha både mjölk, socker och grytor fram - men med en kapsel är det rakt fram, och resultatet är alltid helt i topp.

Dolce Vita kakaon bryggs lätt i din Nespresso men endast en kapsel. Du lägger bara i kapseln, brugger den med Espresso knappen, och på nolltid brygger den en ljuvlig kopp varm choklad med en djup chokladsmak och en krämig konsistens. Så om du, eller en du tycker om, är till varm choklad, har vi gjort det enkelt för dig. Här får du en klassisk varm choklad till ett bra pris, som bryggs enkelt och snabbt.

Produkten innehåller socker och mjölk/mjölkpulver.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Ingredienser

Socker, lågfettkakao, glukossirap, icke-hydrerat kokosfett, lättMJÖLKSpulver, VASSLEpulver, potatisstärkelse, salt, förtjockningsmedel (E412), stabiliseringsmedel (E430ii), emulgeringsmedel (E471), aromer.

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Dolce Vita

Kapselsystem

Nespresso

Smakbetyg

Choklad

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

31.01.2026

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

406

Protein

5,3

Fett (g)

7,9

- varav mättat fett

7,9

Kolhydrater

76

- varav sockerarter

65,4

Choklad - MiniCiock - Dolce Vita

10 kapslar till Nespresso®

(11)

Recensioner (11)

Sonens klara favorit 😋 ! Läs mer
Sonens klara favorit ! Läs mer
Inte gott Läs mer
God och naturlig chokladsmak men lite odryg tyvärr. Behövdes flera kapslar för att "få ihop" till en normalkopp. Läs mer
Bättre i styrkan än mjölkchokladen. Dock behövs minst 3st kapslar för att få ihop nått att dricka. Läs mer
Jätte god. Inte alls för söt som vissa choklad kapslar kan vara. Läs mer
Dåligt vatten smak. Rekommenderar inte Läs mer
Kapslarna funkar inte. Jag har testat flera stycken, jag har till och med testat att göra hål i kapseln innan jag sätter den i maskinen men det funkar inte. Läs mer
Smakar ABSOLUT ingenting... Läs mer
Some reviews say that the taste is only good in espresso size, but for me the taste is actually fine in a Lungo cup. Yes, it isn’t strong. But I’ve had way worse hot chocolate from automatic coffee machines at companies. I like this on cold days. Läs mer
Den smakar inte choklad. Den smakar gammalt och luktar instängt! Rekommenderar inte att köpa! Läs mer