Produktinformation

En av de mest populära blandningarna från Zoégas.

Den här kaffebönblandningen visar den passion och det hantverk som Zoégas lägger ner i sitt kaffe. Deras passion för mörkrostat kaffe sedan 1886 kan kännas och uppskattas i varje kopp av Mollbergs blandning. 

Arabicabönorna som används i den här blandningen odlas på hög höjd i Kenya och Latinamerika, vilket ger en mycket specifik smakprofil till upplevelsen. Dessutom kommer bönorna från Rainforest Alliance-certifierade plantager. Du kan alltså njuta av ditt kaffe med gott samvete. 

Mörkrostat och låg syra, du hittar den fruktiga smaken av svarta vinbär när du smuttar på en kopp av detta kaffe. För att bäst smaka alla smaknyanser rekommenderar vi att du maler bönorna precis innan du brygger dem och att du förvarar dem i en lufttät behållare. Att bevara aromen ger dig den bästa upplevelsen under din kaffestund. 

Upplev den perfekta blandningen och rostning av denna svenska favorit genom att få din påse med 450 g kaffebönor från Kaffekapslen idag.

Ingredienser

Rostade kaffebönor

Specifikationer

Mängd (g.)

450

Märken

Zoégas

Smak

Karamell

Egenskaper

Rainforest alliance, Arabica

Styrka

Kraftig (7/10)

Bäst före

31.10.2024

Zoegas Mollbergs Blandning

450 g. kaffebönor

(3)

Recensioner (3)

Ett gott och fylligt kaffe med en stark kaffearom. Har provat många olika sorters kaffe men denna är klart överlägsen. Läs mer
Toppen kaffe Läs mer
Bra fyllig smak utan beska Läs mer