Produktinformation

Varm choklad är alltid en favorit, oavsett ålder. Du har rätt att kunna njuta av varm choklad när du vill, så Nescafé erbjuder nu sin Nesquik i förpackningar med 30 kapslar!

Nesquik är en favorit-choklad för både barn och vuxna. Den är söt, men inte för söt, och precis tillräckligt chokladig för att tillfredsställa ditt chokladbehov, utan att den är för stark. Det är en perfekt varm choklad till frukost eller som en trevlig, avkopplande kopp på kvällen.

Med din Dolce Gusto-maskin och en enda kapsel kan du njuta av den här varma Nesquik-chokladen på mindre än en minut. Sätt i kapseln i din maskin, ställ in rekommenderad vattenvolym och brygg den hett. Med en förpackning med 30 kapslar så räcker det till att dela med familj och vänner också.

Beställ din stora förpackning med Nesquik-kapslar idag!

Ingredienser

MJÖLKpulver (51,7%), socker, fettreducerad kakaopulver (14,6%), naturliga arom, emulgeringsmedel (solroslecitin), kanel, salt. Kan innehålla SOJA.

Specifikationer

Antal kapslar

30

Antal koppar

30

Märken

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smak

Kakao, Sötma

Koppstorlek

Vanlig kopp

Bäst före

31.05.2024

Nescafé Nesquik

30 kapslar till Nescafé Dolce Gusto

(9)

Recensioner (9)

Bra smak har köpt den flera gånger Läs mer
Brorsbarnens favorit.

Som vuxen tycker jag den är lite tunn i smaken, och fördrar dem med mörkare chokladsmak. Men så länge de älskar den köper jag den i bulk. :)
Läs mer
Väldigt god och fin. Läs mer
Ungarna älskar den men tycker det blir förlite så måste ta två kapslar Läs mer
Gott och snabb leverans. Ungarna älskar det. Läs mer
En varm kopp choklad på natten när man har svårt att sova, blir en och annan kopp i veckan. Tycker om den för den är inte så söt. Läs mer
Barnens favorit Läs mer
Vattnig, dålig smak. Blev besviken Läs mer
Relativno prolazno, ali ne previse ukusno, obzirom da je u kombinaciji sa vodom. U svakom slucaju pristojno, ali svakako je bolje kad sam pripremim Nesquik samo sa mlijekom... Läs mer