Produktinformation

Dolce Vita är ett italiensk märke som har gjort en serie dryckor till Nespresso i olika smakvarianter, som till exempel denna ljuvliga hasselnöt variant, Nocciolino.

Dolce Vita Nocciolino är en hasselnöt-baserad kaffedryck som bryggs i samma stil som en Latte. Den ger en spänande och unik smakupplevelse, där den rika nötsmak kombineras bra med en klassisk lattemsak. En kombination som lämpar sig perfekt till egen bortskämning, när du behöver en liten paus på eftermiddagen.

Nocciolino är en del av Dolce Vita serien, som består utav olika kaffedryckor gjord i kafé-stil. Dolce Vita serien lämpar sig särskilt till dem som vill spara på koffeinen, eller för dem yngsta som inte helt är redo för en hel kaffe ännu.

Italien är en kaffesupermakt med stolta kaffetraditioner som varierar från Espresso till Latte och Cappuccino och många andra kafé-klassikers. Dolce Vita har skelett till detta, och ger deras bud på en ljuvlig kaffedrick i den mildare ända av styrkeskalan.

Dolce Vita Nocciolino bryggs perfekt i din Nespresso maskin, men kom ihåg att brygga den med espresso-knappen, så du får det bästa resultat.

Produkten innehåller kaffe, socker och mjölk/mjölkpulver.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Ingredienser

Socker, skumMJÖLKSpulver, glukossirap, helt hydrerade vegetabiliska fetter (kokos), snabbkaffe (4 %), fettsnålt kakaopulver (3 %), stabiliseringsmedel (E340, E452), MJÖLKEproteiner, salt, aromer, laktos (MJÖLK), klumpförebyggande medel (E341), emulgeringsmedel (E471).

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Dolce Vita

Kapselsystem

Nespresso

Smakbetyg

Hasselnöt

Egenskaper

Kaffe med smak

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

30.11.2025

Näringsinformation per 100 g.

Energi, kcal

430

Protein

7,7

Fett (g)

11

- varav mättat fett

11

Kolhydrater

74

- varav sockerarter

72

Hasselnöt - Dolce Vita

10 kapslar till Nespresso®

(5)

Recensioner (5)

Alla produkter vi köpt från er är toppen, men den här är en av mina absoluta favoriter. Med så god varm dryck behövs inget kaffebröd. Läs mer
Tyckte inte alls om dessa, smakade väldigt konstigt Läs mer
Otroligt söt, kunde tyvärr inte dricka den. Större mängd socker än kaffe i ingredienslistan. Läs mer
Kanske är det jag som inte läst nogrannt men denna sorten innehåller endast 4% kaffe. Var perfekt ta en sånn här tillsammas med en vanlig kaffe för att få lite smak och istället för mjölk. Men endast denna ersätter inte kaffesuget. Läs mer
Smakar inte så mycket om man inte tar två kapslar Läs mer