Om Kaffekapslen

Tycker du också att sortimentet av kaffekapslar är för smått och priserna för höga?

Kaffekapslen.se är den största förhandlaren av bland annat Nespresso®, Dolce Gusto, Tassimo och Senseo i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Schweiz och Frankrig.

Vårt mål är att ge användare av kaffekapslar i hela Europa det största möjliga sortimentet av kaffe – till exempel kompatibla kapslar till Nespresso®, kaffekapslar från Illy eller kaffebönor från Lavazza.

Den gemensamma nämnaren mellan våra kunder är att de alla älskar kaffe och önskar att hitta billigare lösningar när de ska välja kaffe.

Oavsett om våra kunder ska ha kapslar till Nespresso, pads till Senseo, kapslar till Tassimo och Dolce Gusto eller har ett helt annat kaffekapselsystem, kan vi erbjuda ett brett sortiment av kaffe – både från originella leverantörer och kompatibla producenter.

Det är en förutsättning för vår växt att våra kunder är tillfreds. Därför är vi stolta övar att ha levererat mer än 200.000.000 kapslar till fler än 700.000 nöjda kunder. Det är en grundprincip hos oss att våra kunder alltid får de lägsta möjliga priserna och att våra kunder kan köpa kaffekapslar så snart de har behov av dem – istället för att behöva vänta på nästa rea. Därför är våra varor sällan på rea och vi säljer inte varor till ett lägre pris än inköpspris.

 

Vår historia

Kaffekapslen blev stiftat av Morten Ravn i 2011 i en liten lagerlokal på 20 m2. Innan Morten stiftade Kaffekapslen var han säljansvarig för kaffeprodukter hos Nestlé, som är ägare av både Nescafé Dolce Gusto® och Nespresso®.

Då Morten startade Kaffekapslen hade han inte mycket kunskap om handeln på internet men Mortens stora kunskap om kaffekapslar och erfarenhet med köpmän gjorde att Kaffekapslen fort växte på den danska marknaden.

2012 Blev Kaffekapslens svenska och norska webbshops lanserade och verksamheten flyttade till nya lokaler – fortfarande utanför Aarhus men denna gång ett litet kontor tillsammans med lagret. 2013 fortsatte växten på den nordiska marknaden och Kaffekapslens tyska webbshop blev lanserad.

2014 och 2015 var det fokus på att öka Kaffekapslens sortiment av kaffekapslar och Morten spenderade därför mycket tid på mässor i Europa och USA för att hitta de rätta kapslarna till de bästa priserna. Samtidigt blev det sänt fler och fler beställningar från verksamhetens lager utanför Aarhus och i 2015 flyttade verksamheten igen till större lokaler.

Lagret har blivit utbyggt igen 2018 och blir det ännu en gång i 2019 för att säkra att vi alltid har plats till nya spännande produkter.