Dette paket innehåller

Produktinformation

Hållbar kaffebryggning har aldrig varit lättare.

Med Senseos unika kaffepadsystem så är ditt favoritkaffe klart på mindre än 1 minut – och med Senseo Original ECO kan du njuta av ditt kaffe, medveten om att maskinen har producerats med hänsyn till miljön. Senseo Original ECO är nämligen gjord av återvunnen plast, och använder så mycket som 25% mindre energi, än den klassiska Senseo Original maskinen.

Kaffet bryggs med Philips speciella CoffeeBoost teknik, som med hjälp utav 45 arommunstycken fördelar trycket jämt över hela kaffepadsens yta, och skapar en perfekt djup smak och rundhet. Med Crema Plus-tekniken avrundas varje kopp med en sammetslen och luftig crema.

Vanlig kopp eller en stor mugg? Med Senseo Original ECO kan du själv välja. Föredrar du en klassisk koppstorlek, eller behöver du en extra stor kopp, tar det ändå endast en minut.

Philips testar alla Senseomaskiner 10.000 gånger under utvecklingsprocessen. Det är din garanti för att systemet har testats, och klarar av både långvarig och frekvent användning – med smak och användarupplevelse, precis som när du bryggde din första kopp.

Som att det inte var nog med en helt ny Senseo-maskin, får du också en påse av varje av vår mest populära varianter av Senseo-pods. Njut din nya HD6552/32 maskin och Senseos stora smakuniversum!

Specifikationer

Antal kapslar

1

Antal koppar

144

Märken

Senseo

Kapselsystem

Senseo

Senseo Original ECO

inkl. 144 pads

Ej i lager

Ordinarie pris 846,00 kr Så lågt som 827,00 kr