Produktinformation

Med Senseo Original HD6553/66 kan du brygga en kopp eller en mugg av ditt favoritkaffe på endast en minut. Denna Senseo-maskin kan nämligen laga både stora och vanliga koppar kaffe. Dessutom kan du använda maskinen till att laga 2 vanliga koppar i stället för en stor. Maskinen brygger vanliga koppar (ca 100 ml) och stora koppar (ca 200 ml).

Som ägare av en Senseomaskin får du tillgång till ett stort urval av diverse kaffesorter, kaffespecialiteter och varm choklad. Du får därför goda möjligheter för att hitta nya favoriter och det är också möjligt att hitta något till hela familjen.

Senseo Original brygger kaffet med kaffeboost-teknologi. Det giver en rikare och fylligare smak. På det sättet fördelas vattnet optimalt över hela senseopaden, och det friger den fullständiga smaken och aromen i kaffepaden. Dessutom försäkrar Crema Plus-systemet att ditt kaffe får ett fint och mjukt cremaskum på toppen.

Philips testar maskinerna 10 000 gånger innan de når ut till användaren. Detta gör de för att försäkra sig om att kvaliteten är i topp hos varendaste kopp du brygger. Kaffemaskiner som Senseomaskinen lagar nämligen kaffe vid ett högt tryck – förloras detta tryck, kommer maskinen inte kunna uppnå det forväntade resultatet. När du använder en Senseomaskin kan du därför vara säker på att din första kop inte blir din sista.

Senseo Original har ett auto-släcksystem som automatisk stänger av maskinen efter 30 minuter om den inte har använts under den tiden. Det betyder at du alltid kan laga en extra kopp, om kaffesuget dyker upp, men också att du inte ska bekymra dig för elförbrukningen och miljön om du skulle glömma att stänga av den.

Denna maskin är enkel att underhålla och rengöra. Flera av delarna kan köras i diskmaskinen, och resten kan du ta hand om med en våt trasa. För att förlänga maskinens livstid, ska du bara komma ihåg att avkalka den regelbundet.

Specifikationer

Stycken

1

Märken

Philips

Kapselsystem

Senseo

Senseo Original (svart)

Kaffemaskin till pods

(48)

Ej i lager

Recensioner (48)

Mycket bra maskin. Gott kaffe Läs mer
Jag älskar min Senseo, liten smidig,lätt att använda och sååå gott kaffe 🙂 rekommenderas Läs mer
Bra miljöval, snygg, liten, snabb. Läs mer
Snabb leverans, mycket bra priser och fina varor. Läs mer
Mycket bra bryggare Läs mer
Supernöjd. Enkel att använda och liten och smidig. Och bra pris. Kommer rekommendera den. Skulle köpa igen. Läs mer
J’utilise la machine depuis 15 jours, je n’ai rien à en redire, le café est bon et cafetière fonctionne normalement. Läs mer
Enkel olagom stor maskin,funkar jättebra. Läs mer
Mycket enkel och behändig kaffemaskin som gör gott kaffe. Har köpt en till mamma och nu senast en till bonussonen i julklapp Läs mer
Super Maschine für die Arbeit, schnelle und problemlose Lieferung Läs mer
Toppen att kunna kompostera padsen! Praktiskt att brygga 2 koppar samtidigt men lite för många delar att rengöra. Synd att det inte finns te till men det kommer kanske? Läs mer
Enkel och smidig maskin, framförallt när du är själv och bara vill ha en kopp kaffe. Läs mer
snygg och lätt använd Läs mer
Sämsta köpet någonsin!!! Läs mer
Otroligt enkel och mycket bra maskin som gör väldigt gott kaffe Läs mer