Produktinformation

Petit Dejeunder serien är L'Ors bud på det perfekta morgonkaffet. Här är ett kaffe som har gjorts efter dem bästa franska kaffetraditioner, där kaffet kommer med en rik doft och gyllen crema.

Denna kapsel brygger en stor kopp (215 ml) kaffe med en avbalanserat och rik smak, som lämpar sig som morgonkaffe. Denna variant är mellanrostad, så den har en mild bas men samtidigt fyllig och intensiv nog till att ge ordentligt med energi till början av dagen.

L'Or har här tagit magin ner i en kapsel, som bryggs perfekt din Tassimo, där maskinen känner igen din kapsel genom det smarta streckkodteknologi, så att den vet precis vilken temperatur, tid och vattenmängd som ska användas för att brygga den perfekta koppen.

L’Or är känt för kompromisslös kvalitet och smaknyanser utöver det vanliga, så när du väljer en L’Or produkt är hantverket oöverträffat och smaken är sublim.

Här får du med andra ord ett kaffe som ger dig en bra start på dagen - och i detta paket får du hela 24 kapslar, som räcker ett tag.

Specifikationer

Antal kapslar

24

Antal koppar

24

Märken

L'OR

Kapselsystem

Tassimo

Koppstorlek

Vanlig kopp

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

01.05.2025

L'OR Petit Déjeuner Classique

24 kapslar till Tassimo

Recensioner (0)