Produktinformation

Öppna dörrarna för nya favoriter och klassiska varma drycker för hela familjen med Dolce Gusto Piccolo XS.

Med en maskin från Dolce Gusto träder du in i ett stort universum av smakupplevelser. Urvalet är inte enbart kaffe och caféspecialiteter men också flera choklad- och te-drycker, så att alla i familjen kan hitta både nya och gamla favoriter.

Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS är en extra liten manuell Dolce Gusto-maskin som mäter endast 14cm (B) x 28cm (H) x 27cm (D). Trots den kompakta storleken får du en modern och tidlös design som passar in i varje kök, särskilt om du sätter pris på en maskin som inte tar upp all plats på köksbordet. Vattentanken som enkelt plockas av innehåller 0,8 liter. 

Piccolo XS är enormt lätt att använda, du sätter bara i den önskade kapseln och väljer ifall du önskar en kall eller varm dryck med hjälp av handtaget på toppen. För optimal upplevelse kan du med fördel följa vägledningen till vattenmängden som står på emballaget. Med ett tryck på hela 15 bar kan du göra kaffe som en barista, med smak och styrka som du känner till det från caféet eller från dyra espressomaskiner. 

Med Piccolo XS är underhåll och rengöring enkel, alla lösa delar tål maskindisk och resten kan enkelt torkas av med en fuktig trasa. När du har använt maskinen slocknar den av sig själv efter 1 minuts inaktivitet. I och med detta kan du lätt göra flera koppar utan att du behöver bekymra dig om ifall du glömde stänga av maskinen innan du åkte hemifrån.

Specifikationer

Stycken

1

Märken

DeLonghi

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Piccolo XS

Manuell kapselmaskin

(1)

Recensioner (1)

En enkel men maskin som fyller sin funktion. Helt manuell utan den display som andra maskiner har. Espresso blir inte särskilt varm om man inte förvärmer kopparna. Större koppar helt ok. Att den skulle ha ett ordinariepris på 999:- köper jag inte. Det hade den definitivt inte varit värd. Läs mer