Produktinformation

Upplev den rika och intensiva smaken av Lavazzas Qualità Oro malda kaffe. Kaffet är mellanrostat och består av de bästa arabicabönorna från Syd- och Centralamerika som erbjuder en unik smakprofil med inslag av frukt och blommiga undertoner.

Den här 250 g burken är perfekt för dig som gillar att ha det bekvämt eftersom kaffet är färdigmalet. Med Lavazzas känsla för kvalitet kan du vara säker på att endast de bästa bönorna används i denna utsökta kaffeblandning.

Lavazzas Qualità Oro är ett aromatiskt och balanserat kaffe som är perfekt för alla kaffeälskare. Dess unika blandning av arabicabönor skapar en ljuvligt mjuk och sammetslen smak som är perfekt för alla tider på dagen.

Oavsett om du njuter av en lugn morgon hemma eller bjuder din vänner på middag är Lavazzas Qualità Oro malda kaffe det perfekta valet. Dess rika, fylliga smak och mjukhet kommer få dig att känna att en kopp inte är nog.

Upplev den perfekta kopp kaffen med Lavazzas Qualità Oro malda kaffe. Testa det idag och upptäck det bästa som Lavazza har att erbjuda.

Specifikationer

Mängd (g.)

250

Märken

Lavazza

Smakbetyg

Frukt, Blommor

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

30.09.2025

Qualità Oro - Lavazza

250 g. malt kaffe

Recensioner (0)

Liknande kategorier