• Frakt: 39,00 kr. - Fri frakt över 499 kr.
  • PrisGaranti! - alltid bra priser!
  • 100 dagars returrätt
  • Vi skickar alla vardagar

Lavazza Qualitá Oro

10 kapslar till Nespresso®

I lager
Now: 27,00 kr

Produktspecifikationer

Antal kapslar 10
Antal koppar 10
Märken Lavazza
Kapselsystem Nespresso
Smak Frukt, Aromatisk arabica, Blommor
Karaktäristik Aluminium
Koppstorlek Espresso
Styrka Kraftig (8/10)
Bäst före 30.05.2023

Produktbeskrivning av Lavazza Qualitá Oro

Lavazzas mest populära blandning finns nu i Nespresso®-kompatibla kapslar. Lavazza Qualità Oro-kapslarna för Nespresso® ger ett elegant och högkvalitativt kaffe.

100 % Arabica-bönor från Central-/Sydamerika är noggrant utvalda, blandade och rostade för att producera ett aromatiskt och perfekt balanserat italienskt kaffe med blommiga och fruktiga noter. Med Lavazza Qualità Oro-kaffe kan du njuta av kafékvalitet hemma. Kaffet passar utmärkt för att servera till vänner och familj och är perfekt för alla tider på dagen, oavsett om det är det första du gör på morgonen eller som en godsak efter middagen.

Tack vare din Nespresso®-maskin kan du njuta av ett förstklassigt Lavazza-kaffe på ett ögonblick. Lavazza grundades i Turin 1895 och har stått för italiensk kvalitet i över hundra år. Varför inte njuta av Lavazza-kvalitet i en kapsel? En förpackning innehåller 10 aluminiumkapslar för 10 portioner.

Aluminiumkapslarna bevarar kaffets kvalitet och är oändligt återvinningsbara. Lavazza Qualità Oro-kapslar för Nespresso® är kompatibla med Nespresso®-maskiner.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Lavazza Qualitá Oro
Ditt betyg
Ska innehålla minst 20 tecken 20