Produktinformation

Upplev den djärva och oförglömliga smaken av Lavazzas Qualità Rossa malda kaffe. Kaffet består av en unik blandning av robusta- och arabicabönor som ger en fyllig och intensiv smakprofil med toner av choklad och torkad frukt.

Varje 250 g burk av detta malda kaffe är tillverkat enligt Italiens högsta kvalitetsstandard som garanterar att varje kopp är fyllig och smakrik. Den medelstarka rostningen skapar en perfekt balanserad smak som varken är för stark eller för mild vilket gör det till ett bra val för alla tider på dagen.

Lavazzas Qualità Rossa malda kaffe är perfekt för kaffeälskare som gillar en stark och robust smak. Oavsett om du njuter av en lugn morgon hemma eller delar en kopp med vänner på en fika, kommer den rika aromen och den mjuka smaken i den här blandningen att hålla dig energisk och nöjd.

Ta del av den ultimata kaffeupplevelsen med Lavazzas Qualità Rossa malda kaffe. Det är det perfekta valet för alla som vill njuta av den rika smaken av Italiens finaste kaffebönor. Testa det idag och upptäck varför Lavazza är ett pålitligt namn i kaffevärlden.

Specifikationer

Mängd (g.)

250

Märken

Lavazza

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

30.06.2025

Qualita Rossa - Lavazza

250 g. malt kaffe

Recensioner (0)