Produktinformation

Qualità Oro är en av Lavazzas äldsta blandningar, men den är fortfarande en av de mest populära.

Här är en blandning som har avnjutits av italienska kaffeamatörer sedan 1950-talet, i en mald version. Med Qualità Oro-blandningen kan du vara säker på att få en säker vinnare. Blandningen är uteslutande gjord av Arabica-bönor. Smaken är sofistikerad och bjuder på noter av malt, blommiga noter och frukt och honung.

Bönorna som används i denna blandning kommer från Syd- och Centralamerika och är medelrostade till perfektion. Detta resulterar i ett milt kaffe som är mindre bittert än andra populära espressoblandningar.

Denna malda version av Lavazza Qualità Oro-blandningen låter dig avnjuta detta kvalitetskaffe hemma, tack vare din favoritkaffebryggare eller bryggmetod.

Lavazza är ett av Italiens klassiska varumärken och kan uppvisa kvalitet och popularitet som går ända tillbaka till 1895. Lavazza är en pionjär inom konsten att blanda bönor från olika regioner över hela världen. Idag leds företaget av 4:e generationen av Lavazza-familjen i deras huvudkontor i Torino, varifrån de skickar kaffe till världens alla hörn som ett av världens största kaffeföretag.

Ingredienser

Rostade och malt kaffe

Specifikationer

Mängd (g.)

340

Märken

Lavazza

Smakbetyg

Frukt, Blommor

Egenskaper

Arabica

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

30.01.2026

Lavazza Qualità Oro

340 g. malt kaffe

(1)

Recensioner (1)

Lavazza ORO var ju som väntat ett helt fantastisk kaffe,verkligen!
Jag brygger den i min Moccamaster, Techni Vorm kaffebryggare och resultatet blir absolut underbart.
Läs mer

Liknande kategorier