Produktinformation

Hos Kaffekapslen har vi kaffe från hela världen, så du kan alltid enkelt åka på kafferesa runt om i världen och hitta ditt favoritkaffeland. Och när det gäller ditt favorit kaffeland kommer Colombia säkert att vara en bra satsning – för Columbia har i årtal varit känt som kaffestormakt.

Med ett kaffe från Columbia kan det därför inte gå helt snett. För colombianska kaffebönor är kända för sin söta, milda syra och karamell- och nöttoner, vilket resulterar i ett kaffe med en smak som passar de flesta.

Här har vi använt colombianska bönor för att skapa en Ristretto med låg bitterhet, noter av karamell och citrus - och en eftersmak av mörkchoklad, som fint kompletterar kaffets naturligt milda syra.

Med andra ord, här får du en Ristretto med en välkänd klassisk kaffesmak, som snabbt kan bli beroende framkallande. För här är ett kaffe som kommer med en folkriksmak som med rätta har gjort colombianskt kaffe uppskattat bland världens kaffeälskare.

Vi har packat detta smakfulla kaffe i en komposterbar kapsel gjord av ett biologiskt nedbrytbart naturmaterial. Det är därför säkert att kasta ut kapslarna med hushållsavfallet (eller på komposten) innan kapseln bryts ner efter ca 12 veckor.

Vi levererar den i 10 miljövänligakapslar som passar perfekt i din Nespresso maskin®.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Kaffekapslen

Kapselsystem

Nespresso

Smak

Mörk choklad, Citrusfrukter, Nötter, Karamell, Mild syrlighet, Sötma

Egenskaper

Rainforest alliance, Bio-komposterbar, Arabica

Koppstorlek

Ristretto

Styrka

Mycket kraftig (9/10)

Bäst före

10.11.2024

Ristretto - Komposterbar

10 kapslar till Nespresso®

(2)

Recensioner (2)

Good flavour, but please reconsider the capsule packaging. The paper on the back of the capsule gets stuck in the Nespresso machine, so it gets tedious to reach in the capsule chamber to remove that paper. Läs mer
En nästan genomskinlig vätska utan någon kaffesmak. Trodde det var fel på kapseln och provade fler men med samma resultat. Resten hamnade i soporna. Läs mer