Produktinformation

St. Remio är ett kaffemärke med ett särskilt stort fokus på miljövänlighet och socialt ansvar. St. Remio använder sig endast utav UTZ certificerat kaffe, så att man alltid är säkrad att kaffet har oddlat hållbart och under ordnade förhållanden och arbetsvillkor. St. Remio stöttar dessutom en lång rad med olika projekter för att främja dessa värden, och har ett särskilt fokus på Rwanda, där man särskilt fokuserar på att förbättra dem kvinnliga kaffeböndernas villkor.

När man köper St. Remio kaffet stöttar man därav aktivt att de lokala kaffeböndernas samhälle, och bidrar till en förbättrat utbildning, ökonomi, och hållbar utveckling.

St. Remio har nyligen lanserat en ny ekologisk serie, där all kaffe är biocertifierad. Denna serie består utav en rad av kvalite kaffe, som har odlats helt utan användning av pesticider och bekämpningsmedel, vilket självklart också är tillfället för denna variant kallat Robust.

Som namnet antyder är det här tal om ett fylligt kaffe. Mer specifikt får du här en intensiv Espresso med hint av kakao, bär och malt. Robust är en Espresso i den höga ändan av styrkeskalan, så här är en ideal kopp till alla dem som gillar ett starkt kaffe.

Med dens fylliga smak njuts den bäst som en ren Espresso, men den kan också med fördel fungera som bas i en Cappuccino eller Latte.

Vi rekommenderar denna St. Remio variant - för här får man inte bara ett kvalitetskaffe, men stöttar samtidigt också ett bra syfte.

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

St. Remio

Kapselsystem

Caffitaly

Smakbetyg

Kakao, Bär

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Mycket kraftig (10/10)

Bäst före

18.05.2025

St. Remio Robust

10 kapslar till Caffitaly

(4)

Recensioner (4)

Robustabönan var min favorit under de år på 80-talet när jag rostade mitt råkaffe själv. Jag tycker att robusta har en behaglig bitterhet.
Kapslarna fungerar bra. Jämn kvalitet
Läs mer
Jättegott Läs mer
Passar till cappuccino Läs mer
Världens bästa espresso! Läs mer