Produktinformation

Vill du ha mer exakt kontroll över din kaffebryggning?

Med en Senseo Select kan du brygga en kopp kaffe som är perfekt just för dig.

Senseo gör det enkelt att brygga gott kaffe snabbt. De erbjuder ett brett utbud av kapslar med kaffe i alla styrkor, från alla slags odlingar och i mängder av blandningar. Med så många sorter kommer du strax att hittat din egen favorit (om du inte redan har gjort det).

Om du känner till Senseo-maskiner vet du redan att de är användarvänliga och brygger gott kaffe snabbt. Senseo Select har samma grundfunktioner, men dessutom finns det nya möjligheter att skräddarsy drycker som kommer att lyfta dina kaffeupplevelser till nya höjder.

Senseo Select har:

  • Crema Plus-teknologi som lägger en delikat och silkeslen crema på din kopp kaffe;
  • Intensity Plus-funktion som gör att du kan välja hur starkt du vill ha ditt kaffe (välj mellan lungo, intensivt eller espressokaffe);
  • En varningslampa som berättar när det är dags att avkalka maskinen;
  • Och automatisk avstängning så att du inte behöver oroa dig för om du kom ihåg att stänga av maskinen varje gång du använder den.

Precis som med alla Senseo-maskiner har Senseo Select allt du behöver för att brygga ditt kaffe, inklusive dubbla kapselhållare som används för dubbla kapslar, XL-kapslar och mjölkbaserade kapslar. Vattentanken rymmer 0,9 l vatten; perfekt för att brygga flera koppar i rad.

Med din Senseo Select kan du brygga en eller två koppar samtidigt. På så vis blir det lättare för dig att ge dina gäster kaffe utan de måste vänta för länge.

Själva maskinen är 31 cm hög, 15,5 cm bred och 31 cm djup. Storleken och den snygga design gör den till en fantastisk detalj i alla kök, kontor eller var du än vill ha den.

Om letar efter en ny maskin som gör att du kan anpassa ditt kaffe ännu mer, så kan det här vara precis rätt maskin för dig.

Din kaffemaskin låter dig anpassa vattenmängden efter dina smakpreferenser. Använd intensitetsskalan för att välja mellan tre inställningar: 

  • Övre position: ungefär 111 ml vatten (med en variation på ±10 ml)
  • Mellanposition: ungefär 91 ml vatten (med en variation på ±10 ml)
  • Nedre position: ungefär 56 ml vatten (med en variation på ±10 ml)

Dessa inställningar gör det möjligt för dig att njuta av ditt kaffe precis som du vill ha det, varje gång. 

Senseo Select kan brygga milky pads med den stora padhållaren. Använd den stora padhållaren som medföljer Senseo Select när du brygger milky pads

CSA230/61

Specifikationer

Stycken

1

Märken

Philips

Kapselsystem

Senseo

Senseo Select (svart)

Kaffemaskin till pods

(2)

Ej i lager

Recensioner (2)

Kanon. Absolut ingen en stjärnsprodukt Läs mer
Min nya Senseo läcker kaffe på bordet och gör kallt kaffe har kontaktat Phillips dom säger det är erat problem Läs mer