Produktinformation

Upptäck Segafredos 100 % Arabica-kaffeblandning.

Denna blandning av Arabicabönor från Central- och Sydamerika är silkeslen och full av arom. Intensiv, kryddig smak men ändå delikat. Detta kaffe kommer med säkerhet glädja alla kaffeälskare.

Känn den blommiga doften av Arabicabönor och smaken av choklad- och nötnoterna i denna färdiga produkt. Det blir en njutning för alla dina sinnen.

När du har bryggt en kopp kommer du att se att den toppas med en slät crema. Krämigheten hos detta kaffe gör det perfekt för alla typer av kaffedrycker som du längtar efter just nu.

Upplev den höga standarden och kvaliteten på Segafredo Zanetti-kaffe. Sedan 1973 har denna Bologna-baserade producent skapat kaffeblandningar som avnjuts över hela världen. Deras granskande av varje detalj från början till slut kan kännas i varje enskild kopp kaffe som serveras.

Få din påse med 1000 g kaffebönor idag från Kaffekapslen och njut av Selezione Arabica-blandningen. Vi rekommenderar att du mal bönorna precis innan bryggning för att uppleva varje arom och smakton på bästa möjliga sätt.

Specifikationer

Mängd (g.)

1000

Märken

Segafredo

Smak

Choklad, Blommor

Egenskaper

Arabica

Styrka

Medel (6/10)

Bäst före

30.09.2025

Segafredo Selezione Arabica

1000 g. kaffebönor

(1)

Recensioner (1)

Smakfullt och aromrikt. Gott Läs mer