Produktinformation

Upptäck Segafredos prisbelönta kaffeblandning.

Detta Selezione Crema-kaffe är perfekt för espresso och lungo-kaffe. Alla kaffeälskare kommer att kunna njuta av det oavsett hur de föredrar att avnjuta sitt kaffe. När kaffet bryggs avger det dofter av vanilj, mocca, frukt och nötter. Smaken är av choklad och lakrits. Med de komplexa smakdimensionerna som väcker sinnena är det inte konstigt att detta kaffe har vunnit pris.

Bönorna i denna blandning kommer från Brasilien, Costa Rica och Elfenbenskusten. Utöver den perfekta rostning har denna blandning ett medelhögt koffeininnehåll. Det betyder att den är perfekt för alla tider på dygnet. Du behöver inte oroa dig för att få i dig för mycket koffein – speciellt om du är den personen som dricker många koppar kaffe under dagen.

Segafredo Zanetti har arbetat med kaffe i decennier. Deras engagemang i varje steg i processen säkrar att resultatet är av högsta kvalitet. En egenskap de hållt fast vid sedan början 1973.

Få din påse med 1000 g Selezione Crema kaffebönor idag. Vi rekommenderar att du mal bönorna precis innan bryggning så att du får det bästa resultatet.

Specifikationer

Mängd (g.)

1000

Märken

Segafredo

Smak

Choklad

Egenskaper

Arabica/Robusta

Bäst före

28.11.2025

Segafredo Selezione Crema

1000 g. kaffebönor

(1)

Recensioner (1)

Gott och mjukt kaffe som kan avnjutas hela dagen. Läs mer