Dette paket innehåller

Produktinformation

Alla dina favoritdrycker och märken på under 1 minut.

Med Tassimo Style är det en lätt lek, att få ditt morgonkaffe, kakao eller te bryggd på ett ögonblick. Med den speciella Tassimo IntelliBrew teknologi, blir din favoritdryck nämligen bryggd till perfektion varje gång. IntelliBrew läser av streckkoden på den kapseln som har valts, och vet precis vilken mängd, temperatur, och tryck, som ska användas för att ge dig den perfekta koppen. Det enda du ska göra, är att trycka på knappen, så fixar den resten.

Tassimo Style är en kompakt maskin, som därför passar till alla köksbord och hemkontor – stora som små. Men den lilla storleken betyder inte att det har kompromissats med funktionaliteten, som är precis den samma i alla andra Tassimo maskiner.

Utbudet till Tassimo är full av välkända favoriter. Det finns både tidlösa klassikers, nyklassikers, och en rikedom av spännande framtidiga favoriter, som man kan gå på upptäckt bland. Om du föredrar svart kaffe, kaffe med mjölk, kakao, eller te, så går du aldrig förgäves med Tassimo.

Med detta erbjudande får du två av KaffeKapslens kunders helt stora favoriter. Då är du redo för att använda maskinen med det samma.

Specifikationer

Stycken

1

Kapselsystem

Tassimo

Tassimo Style

+2 förp. kapslar

Ordinarie pris 642,00 kr Så lågt som 559,01 kr