Produktinformation

Smak och gemenskap.

Bakom St.Remio gömmer sig en passion för kaffeodling, och inte minst människorna bakom. St.Remio grundades i Melbourne, Australien, men kaffet odlas i Rwanda. Med ett stort fokus på utbildning och infrastruktur, söker St. Remio en perfekt balans mellan smak och välfärd, med särskilt fokus på kvinnliga kaffeproducenter.

Supreme är ett kraftfullt och fylligt kaffe. Kaffet är mörkrostad med hint av solmogna bär och frukter, och är idealiskt som bas för en stark espresso, eller i en kaféspecialitet, som cappuccino eller kaffe latte.

Kapslarna passar till Expresso, K-Fee, Cafissimo, och Caffitaly*.

* Expressi är ett varumärke som tillhör Aldi Foods Pty Ltd. K-fee är ett varumärke som tillhör K-fee system GmbH. Caffitaly är ett varumärke av Caffitaly System S.p.A. Ingen av dessa företag eller deras dotterbolag har tillverkat, godkänt, eller är på något sätt associerade med denna produkt.

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

St. Remio

Kapselsystem

Caffitaly

Smak

Frukt, Mörkrostade bönor, Bär

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Mycket kraftig (10/10)

Bäst före

16.05.2025

St. Remio Supreme

10 kapslar till Caffitaly

(5)

Recensioner (5)

Riktigt gott kaffe som man gärna köper mera av glad att kaffekapseln finns så att man riktigt får njuta Läs mer
Vld.bra smak! Läs mer
God smak Läs mer
Ett gott och prisvärt kaffe Läs mer
Räds inte, kaffet är inte så stark som man kan tro (10/10)! Det står till och med "styrka 13" på denna förpackning, men jag upplever gimko's 8/10 och över som starkare än denna. Tycker att kaffet var väldigt gott, har en aning av de bittra och djupa toner som kan väntas ett starkare kaffe men det är ett gott kaffe att använda till cappuccino. Läs mer