Produktinformation

Med Supremo får du en Espresso-blandning från italienska Gimoka. Det betyder dock inte att bönorna bara kan användas till Espresso, utan det återspeglar den rostningsteknik som bönorna har genomgått.

För italienskt kaffe är vanligtvis centrerat kring Espresso, där bönorna rostas lite längre och vid högre temperaturer än andra kaffetyper, vilket resulterar i en kaffe med en något bränd touch och mörkare toner, där de naturliga oljorna från bönorna har blivit mer aktuella och synliga.

I denna blandning får du en kaffe skapad på dessa rostningstraditioner, vilket har resulterat i ett kaffe som ligger i den högre änden av skalan enbart när det gäller styrka för vad du vanligtvis ser för en mellanrostad variant. Smaken är mandel, choklad och karamell, och basen är både len och krämig.

Med de malda bönorna får du ett kaffe som inte bara är lämpligt för Espresso, men som också kan användas för filterkaffe, stämpelkaffe eller som pour over.

För bästa resultat rekommenderar vi att du först malar bönorna strax innan du behöver det.

Gimoka är en italiensk kaffeproducent som spårar sina anor tillbaka till början av 1980-talet, där företaget idag från sin bas i Andalo Valtellino, Lombardiet, är bland Italiens ledande kafferosterier med export till över 50 länder.

Ingredienser

Ristede kaffebønner

Specifikationer

Mängd (g.)

1000

Märken

Gimoka

Smak

Kakao, Kryddor, Mild syrlighet, Sötma

Egenskaper

1000 gram

Koppstorlek

Ristretto, Espresso, Lungo, Vanlig kopp, Stor kopp

Styrka

Kraftig (7/10)

Bäst före

12.04.2025

Gimoka Supremo

1000 g. kaffebönor

(49)

Recensioner (49)

Smakade helt ok Läs mer
Ett bra kaffe som uppfyller min kräsna smak. Läs mer
Bästa kaffe, rekommenderar varmt. Läs mer
Ett kaffe med balanserad smak, en favorit till bra pris Läs mer
Rejäl smak med tydliga aromer.... kanon med Cognac. Läs mer
Jätte gott smak Läs mer
Ett bättre vardagskaffe. Läs mer
Gott kaffe som får en att finna välmående..
Dock lite för klent för min smak att ge den en 5a då jag är en epressodrickare
Läs mer
bra kaffe Läs mer
Helt fantastiskt gott kaffe för bara 95kr/kg och supersnabb leverans. Läs mer
Mycket bra, smakrik och len i smaken Läs mer
Förvånansvärt gott kaffe. Betydligt bättre och avsevärt mycket billigare än det kaffe som säljs i mataffärer. Det här kommer jag beställa mer av. Läs mer
Gott kaffe med bra styrka ???? Läs mer
Milt men också smakrikt kaffe. Passar perfekt på varmare dagar, men utan att bli blaskigt. Detta blir mitt sommarkaffe! Läs mer
Gott kaffe till ett bra pris. Vi köpte från början lite olika sorter för att hitta en som vi gillar. Denna smakar bra både utan och med mjölk. Bönorna kloggar inte heller igen kvarnen. Rekommenderas varmt, denna kommer vi fortsätta beställa. Läs mer

Liknande kategorier