Senseo Switch 3-in-1 (svart)

Philips kaffemaskin

Availability: I lager

Vägl.: 1 545,00 kr

Nu: 1 349,00 kr

ELLER

Produktspecifikationer

Kapselsystem Senseo
Märken Philips
Karakteristisk Maskin

Produktbeskrivning av Senseo Switch 3-in-1 (svart)

Oavsett vilken storleks kaffeupplevelse du önskar, kan Senseo Switch 3-in-1 uppfylla dem alla.

Om du vill ha en Large cup (200 ml), en Medium cup (120 ml.) eller en hel kanna, kan du brygga dem alla med denna kaffemaskin. 3-i-1 funktionen möjliggör att du kan brygga kaffe med både kaffepods eller med ditt älsklings-filterkaffe. Triplebrew tekonologin säkrar den korrekta mängden vatten, temperatur och tryck oavsett vilken bryggmetod du använder.

Med ett tryck på din maskin får du snabbt en perfekt kopp eller kanna kaffe. Väljer du att brygga med en Senseo-pod kommer du att märka hur ditt kaffe får ett fint lager crema på toppen – med en karakteristisk gyllenbrun färg som bidrar till en läcker konsistens. Med maskinen får du även en termoskanna som säkrar att ditt kaffe bevarar sin rätta smak, arom samt temperatur i många timmar, om du väljer att brygga en hel kanna.

Senseo Switch ger dig möjligheten att välja mellan två intensitetsnivåer, oberoende av hur starkt kaffe du föredrar. Om du gärna vill dela en kanna kaffe med dina gäster eller själv njuta av en varm kopp kaffe, kan Senseo Switch uppfylla båda alternativen.

Med maskinen kommer allt du behöver för att brygga det kaffe du önskar, oavsett bryggningsmetod – det ända du behöver komma ihåg är kaffefilter eller kaffepods. Maskinen släcks automatiskt när den bryggt färdigt, vilket minskar din energiförbrukning och skyddar miljön.

Omdömen- baserat på 109 omdömen
92
12
1
1
3
20. januari 2019
Smidig lösning för att få gott kaffe. Älskar möjligheten att kunna brygga en hel kanna i samma maskin som vi normalt väljer vårat eget kaffe efter egen smak.
20. januari 2019
Jag är nöjd med maskinen ,men tycker att kaffet är för svagt även när jag tar det starkaste, jag brukar ta 2 pads i liten kopp då blir det bättre, men inte billigt. Bra med kannan när det kommer gäster och jag kan även brygga starkare i den istället för pads.önskar att cappuccino och latten skulle vara lite starkare ,men nöjd över lag rekommenderar den starkt ,den är röd och snygg också.
19. januari 2019
Absolut den bästa kaffemaskinen vi någonsin har haft ,med perfekt kaffe i vår smak och den är snabb också
15. januari 2019
Kanon gått kaffe till ett mkt bra pris
15. januari 2019
Mycket bra maskin så att verkligen var och en i familjen kan välja själv hur de vill ha kaffet. Jag själv tycker nog att kaffet är lite svagt fast jag tar de starkaste padsen.
Visa alla omdömen

Skriv ett omdöme:

  •   1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
    Omdöme:
  • Anmälan måste vara minst 20 tecken 20