Produktinformation

Lavazza ¡Tierra For Planet! Kapslar för Nespresso® är ett förstklassigt urval av ekologiskt Arabica-kaffe.

100 % Arabica-bönor är noggrant handplockade, rostade till perfektion i italiensk stil och därefter malda för att producera ett högkvalitativt kaffe med noter av frukt och choklad. Denna välbalanserade och smakrika blandning kommer från Afrika, Central- och Sydamerika, där Lavazza Foundation arbetar för att utbilda kaffeproducenterna i jordbrukstekniker som hjälper till att bekämpa klimatförändringarna.

Lavazza grundades i Turin 1895 och har stått för italiensk kvalitet i över hundra år. Detta Lavazza-kaffe är etiskt framställt: det är inte enbart ekologiskt, det är också Rainforest Alliance-certifierat vilket innebär att det följer standarder för hållbart jordbruk som främjar miljöansvar, social rättvisa och ekonomisk hållbarhet.

Lavazza försäkrar sig alltid om att se till kaffeböndernas rättigheter. Lavazza ¡Tierra For Planet!-kapslarna är snabba och enkla att använda. Ta bara en kapsel, sätt in den i din Nespresso-maskin, tryck på knappen så är ditt kvalitetskaffe klart på nolltid.

En förpackning innehåller 10 aluminiumkapslar för 10 portioner. Aluminiumkapslarna bevarar kaffets kvalitet och är oändligt återvinningsbara. Lavazza ¡Tierra For Planet! Kapslar för Nespresso® är kompatibla med alla Nespresso®-maskiner.

Dessa kapslar har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

Lavazza

Kapselsystem

Nespresso

Smak

Frukt

Egenskaper

Ekologisk, Aluminium

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Kraftig (7/10)

Bäst före

30.04.2025

Lavazza Tierra For Planet Ekologisk

10 kapslar till Nespresso®

(2)

Recensioner (2)

Det är bara 8 kapslar i paketet. För sur för min smak. Inte alls lika mycket smak som många andra! Läs mer
Helt ok Läs mer