Produktinformation

Allt började i ett litet kök i San Fransisco, där de första tesorterna producerades och testades.

Sedan dess har företaget David Rio och kännedomen om deras härliga produkter bara växt.

Men en sak har följt David Rio ända sen starten, och det är Tiger Spice Chai, som sedan starten har varit företagets signaturte.

Detta kryddade te får bl a sin smak från färskmalen kardemumma, nejlikor, kanel och ingefära – som alltsamman är utvalt från de bästa producenterna, och lagat med stort fokus på natur och miljö. 

Således ingår David Rios Tiger Spice Chai i företagets Endangered Species-sortiment, som försäkrar att delar av överskottet dedikeras till IFAW, som arbetar för djuren välfärd.

I denna variant får du hela 1,8 kg, så att téet inte tar slut för tidigt och du har gott om te att bjuda på om du får gäster.

Ingredienser

Rörsocker, kokosolja, honung, maltodextrin, svart tepulver (4 %), tapioka maltodextrin, naturliga aromer, natriumkaseinat (ett MJÖLKderivat), naturlig kanel, naturlig kryddblandning, salt.

Specifikationer

Mängd (g.)

1814

Märken

David Rio

Smakbetyg

Svart te

Egenskaper

Laktosfri

Koppstorlek

Vanlig kopp

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

15.01.2026

Näringsinformation per 100 ml.

Energi, kcal

99

Protein

3,8

Fett (g)

2,6

- varav mättat fett

2,3

Kolhydrater

16

- varav sockerarter

14

David Rio Tiger Spice Chai

1.814 g. chai te

(8)

Recensioner (8)

Absolut bästa chaien jag druckit. Använder 2½ dl havremjölk till 2msk pulver, blandas i en mjölkskummare med värme. Läs mer
Detta Chai latte är enligt mig bland det godaste man kan dricka under en kall mörk vinter- eller höst dag. Krämigheten och smaken av julkryddor och värmen blir utsökt för dina smaklökar. Jag brukar dessutom ta skummad havremjölk istället för mjölk då jag är lite känslig för just mjölkprodukter. Läs mer
Mycket gott, fick dock vänta länge på leveransen Läs mer
Perfekt Chai Latte! Exakt som på Expresso House!
Testade mej fram och kör nu med 3 1/2 tesked pulver som jag rör ut i 1 dl kokande vatten. Sen tillsättas 2, 5 dl ( eller lite mer)varm mjölk.
Läs mer
Gott som omväxling till ”vanligt” te och kaffe. Använder ibland bara varmt vatten istället för havremjölk/mjölk så att det inte blir för sött. Läs mer
Jag tar den med komjölk direkt från ladugården, pepprar lite extra så det blir lite sting. Suveränt efter ett par liter havrevatten, eldar några bitar trätrall som blev över, magiskt! Läs mer
Sååååå god ♡☆♡☆♡ Jag dricker den med varm havrevaniljmjölk. Tar mindre chaipulver då mjölken i sig är söt. Läs mer
Är det the i påsar lr lösvikt lr Läs mer

Liknande kategorier