Tillbehör till Caffitaly och Löfbergs

16 varor
Sortering:
Bosch Avkalkning för Caffitaly
(8)
79,00 kr
Avkalkning Flytande Kaffekapslen
(1)
49,00 kr
Kaffekapslen avkalkningstabletter för Caffitaly
79,00 kr
Plastkapselhållare för Caffitaly med kaffekapslar
(1)
139,00 kr
Kapselhållare för Caffitaly med 4 fack
(1)
139,00 kr
Caffenu Rengöringskapslar förpackning och kapslar för Caffitaly
(5)
59,90 kr
Handhållen mjölkskummare
(23)
59,00 kr
Latte Art dekorationsset
(5)
79,00 kr
Vaniljkaffesirap från Kaffekapslen
(12)
Specialpris 29,90 kr Ordinarie pris 34,90 kr
Vaniljsirap från Schwartau
(7)
39,90 kr
Sockerfri vaniljsirap från Schwartau
(8)
39,90 kr
Fabbri Caramel Zero
69,00 kr
Fabbri Gourmet Vaniglia
(3)
69,00 kr
Karamellsirap från Schwartau
(16)
39,90 kr
Sockerfri karamellsirap från Schwartau
(19)
39,90 kr
Fabbri Gourmet Caramello
(1)
69,00 kr

Avkalkning

När du köper en Caffitaly/Löfbergs kaffekapselmaskin och kaffekapslar av högsta kvalitet förväntar du dig förstås en hög kvalitetsnivå. Genom att avkalka din kaffekapselmaskin kan du bidra till att behålla den höga standarden. Denna standard kan snabbt sjunka om maskinen går trögt och jobbar för hårt när kaffet ska tillagas. Kaffesmaken kan också påverkas. Livslängden på din Caffitaly/Löfbergs kaffekapselmaskin kan även den försämras. Så när du köper kaffekapsel kan det vara lägligt att köpa avkalkningstabletter på samma gång. I en och samma beställning. Lätt som en plätt. En webbutik som täcker alla kaffebehov. 

Presentation i kapselhållare till Caffitaly/Löfbergs

En snygg organisering av kaffekapslarna visar upp dina senaste inköp och gör det förstås enkelt att hitta och välja ut vilket kaffe du vill dricka. Det är också smidigt när vännerna kommer på besök så att de kan hitta en kaffekapsel att pröva. Håll stilen i topp i köket och organisera Caffitaly/Löfbergs-kapslarna på elegantast möjliga sätt. Du kan även tillämpa samma stil i servetthållaren och kapselbunken.

Drick!

De flesta av oss glömmer bort eller tänker inte ens på att dricka tillräckligt med vatten. Det finns vissa som inte tycker om hur vatten smakar. Med vår vattenfilterkanna kan du förbättra smaken och lukten på helt vanligt kranvatten. Den filtrerar även bort pesticider, insekticider, klor, fluor och tungmetaller som kan finnas i kranvattnet. Använder du samma vatten med din Caffitaly/Löfbergs kaffekapselmaskin kan du slippa avkalka maskinen lika ofta.