• ★★★★★ 300.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Kapslar till Lavazza A Modo Mio

18 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.
Lavazza startades för 120 år sedan av Luigi Lavazza som hade den briljanta idén att kombinera kaffebönor från Afrika, Asien och Sydamerika för att uppnå en balanserad blandning. Han tog också det första steget i förpackningen av kaffe med Pergamin, som är en förpackning med 2 lager papper för att bibehålla doften hos kaffet. Och så började resan som nu har nått fram till denna punkt, ett företag som har gjort världen till en lyckligare och mer vaken plats.

Kaffe

Här hos KaffeKapslen lagerför vi såväl originalkaffekapslar från Lavazza och andra kaffekapslar som är kompatibla med Lavazza. Från skörd till behandling, blandning, rostning, malning och därefter förpackning, präglas allt av noggrann omsorg. Från första början till denna punkt har tillväxten av Lavazza hängt med tekniken, så att din kopp kaffe bara smakar bättre och bättre.

Kvalitet

Lavazza anser kvalitet som något som är byggt - inte kontrollerat. Och de har hittills haft 120 år på sig att bygga kvalitet när det gäller kaffet i deras kaffekapslar och utformningen av deras kaffekapselmaskiner. Allt detta händer tack vare noggrann omsorg och hänsyn hos deras kaffeforsknings- och utvecklingstekniker. Det dras lärdomar ur varje steg på vägen, och ingenting glöms bort. Med avseende på kaffe måste hela bilden beaktas och inte bara en del av den. Detta är något du kan förvänta dig från Lavazza

Framtiden

När ett familjeföretag har kommit så här långt, kan du vara säker på att det beror på att de alltid har tänkt på framtiden. Detta är en kvalitet som de fortfarande håller nära. Av denna anledning fokuserar de på hållbarhet, både hos produkten och hos produktionsprocessen. Detta är ännu viktigare när man överväger Lavazzas kaffekapslar och den allmänna tillväxten i branschen och tekniken.

Första espresson i rymden

Det verkar otroligt att tänka sig att inte bara var den första kvinnan i rymden italiensk, utan hon var också den första astronauten någonsin att dricka en äkta espresso i rymden. Ännu bättre, det var Lavazza kapslar som du själv eventuellt har använt.

Illy-kapselmaskinen är den första kaffekapselmaskinen som fungerar i extrema miljöer, nämligen i rymden. Den finns installerad på den internationella rymdstationen.

Inte bara förbättrade kaffekapseln livskvaliteten för astronauterna, utan den uppnådde också ett betydande vetenskapligt genombrott och teknisk prestation och bidrog till att öka förståelsen av vätskornas dynamik och mikrogravitation. 

Lavazza-kaffe och italienskt kaffe för nybörjare

När man talar om kaffe, har man alltid en tendens att tänka på Italien, men i synnerhet när man talar om Lavazza. Här finns en lista på italienska typer av kaffe som du kanske inte känner igen. Kanske kan du få lite inspiration från den när du använder kaffekapslar för Lavazza.

  • Marocchino är äktenskapet mellan kakao och espresso. Den kan jämföras med en macchiato men innehåller mer mjölk. Beroende på var i Italien du är, kan du antingen strö kakaopulver ovanpå din espresso eller blanda tjock varm chokladdryck med espresson och toppa med ett skumskikt.
  • Shakerato är kaffet som italienarna vänder sig till under sommarmånaderna när de behöver svalka sig. I grund och botten är det en svalnad espresso, hälld över is och skakad till ett skum.
  • Café al Ginseng är perfekt för dem som vill ha en kick från kaffe och chai-te. En hälsosam dryck av en espresso framställd med ginsengextrakt och utan sötningsmedel. Den ger energi och vakenhet och är perfekt efter lunchen eller middagen eftersom den underlättar matsmältningen.

Maskiner

Lavazza kaffekapselmaskiner har en minimalistisk modern design med en elegant stil. De är visserligen kaffekapselmaskiner, men de liknar espressomaskiner med funktioner som bara gör livet lättare och enklare. Och med en kaffekapsel för Lavazza kan du bara förvänta dig det bästa kaffet.

Avkalkningsmedel och tillbehör

Det är tydligt att bra kaffe inte bara kommer från bönan, så vi har allt annat du kanske vill köpa tillsammans med dina kaffekapslar. Ett köp från oss är allt du behöver. Från avkalkningstabletter till det bästa vattnet du kan tänkas använda i din Lavazza kaffekapselmaskin, tack vare våra vattenfilterkannor. För att inte tala om några extra tillägg som sirap som kan läggas till din nästa kopp Lavazza-kaffe.