Produktinformation

Att koka kaffe på morgonen väcker verkligen alla sinnen: doften av kaffet som bryggs, den första klunken när du häller upp det i din favoritmugg, den varma känslan som infinner sig när du gör dig redo för dagen. Vad sägs om att lägga till något extra till ditt kaffe?

Här är ett kaffe med vaniljsmak från Kaffekapslen som är malt så att du kan göra en kanna så fort du vaknar. Du behöver inte väga och mala bönorna.

Vaniljens sötma är ett perfekt komplement till detta Arabica-kaffe. Du kommer att upptäcka ett nytt sätt att njuta av filterkaffe. Den är inte bara utsökt svart, utan är lika dekadent när du tillsätter mjölk och kanske lite socker.

Låt dig själv vara annorlunda och beställ detta malda kaffe med vaniljsmak. Varje förpackning innehåller 250 g kaffe så att du kan prova olika bryggningsmetoder eller hitta den rätta balansen mellan kaffe och mjölk för dig.

Specifikationer

Mängd (g.)

250

Märken

Kaffekapslen

Smakbetyg

Vanilj

Egenskaper

Arabica

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

25.01.2025

Vanilj Kaffe - Kaffekapslen

250 g. malt kaffe

(3)

Recensioner (3)

Ett mjukt kaffe med välavvärd vaniljton. Vanligtvis beställer jag vaniljlatte, men med denna produkt undviker jag både mjölk och socker samtidigt som jag får samma effekt. Det här är en av mina första erfarenheter av smaksatt kaffe, och jag tror inte jag kommer att återgå till det vanliga. Att hitta en godkänd kaffesmak har varit en utmaning för mig, men med denna typ av produkt kan jag lugnt säga att jag gillar kaffe. Läs mer
Mycket gott Läs mer
Tyvärr det vidrigaste kaffet jag någonsin druckit, jag som var så taggad för det luktade sjukt gott vid bryggningen
Jag rekommenderar inte att köpa detta man blir bara besviken
Läs mer

Liknande kategorier