Produktinformation

Fabbri vaniljsirap är ett bra sätt att förvandla ditt kaffe genom att ge det en smakboost. Tillsätt smaken och sötman av vanilj för att göra din latte eller cappuccino ännu läckrare.

Du kan också använda Fabbri vaniljsirap i andra varma drycker som varm choklad. Fabbri är ett italienskt företag som har tillverkat läckra gourmetsiraper sedan 1905. Fabbri producerar högkvalitativa kaffesiraper som smakar utsökt i både vitt och svart kaffe.

Du kommer att få stor användning av denna 550 ml flaska med Fabbri vaniljsirap: för att ge lite vaniljsmak till ditt kaffe rekommenderar vi 5 ml för en espresso, 10 ml för en cappuccino eller vitt kaffe och 20 ml för en iskaffedryck.

Fabbri vaniljsirap är inte bara perfekt för att lägga till en extra nivå till din varma dryck, den kan också användas för att förädla desserter.

Ingredienser

Socker, vatten, aromer, färg: karamellfärg E150a

Specifikationer

Milliliter

560

Märken

Fabbri

Smakbetyg

Vanilj

Bäst före

06.01.2027

Näringsinformation per 100 ml.

Energi, kcal

344

Protein

0

Fett (g)

0

- varav mättat fett

0

Kolhydrater

84

- varav sockerarter

84

Vanilj Gourmet kaffesirap

560ml. - Fabbri

(6)

Recensioner (6)

Mycket god. Perfekt att den är så koncentrerad, räcker med en liten mängd.
Kommer definitivt att köpas fler gånger.
Läs mer
Jag brukar gilla sirap i tanken - men inte i praktiken. Fast denna har faktiskt allt! Den är dryg, smakrik och balanserad. Hur bra som helst helt enkelt Läs mer
Väldigt kemikalisk i smaken, caramel smaken är dock 5/5! Läs mer
Gott och funkar bra till latte Läs mer
God och billig Läs mer
Jag håller inte med de tre omdömen son är skrivna. Jag tycker verkligen om denna kaffesirap. Den föll mig mer i smaken än de andra sorterna ni har. Den är mer trögflytande än de andra.

Så jag kan varmt rekommendera den.
Läs mer

Liknande kategorier