Produktinformation

Dolce Vita är en italiensk tillverkare som har gjort en serie varma drycker för Dolce Gusto® i olika smaker, till exempel denna läckra vanilj. Dolce Vita seriens drycker är gjorda i kaféstil och passar bra om du vill spara på eller helt undvika koffein.

Dessa drycker passar därför också väl som en kafédrink för de yngsta, som kanske inte är redo för ett riktigt kaffe ännu.

Här har Dolce Vita Vanillio skapat en varm dryck som i sin form och karaktär liknar en Cappuccino, men som bara innehåller en mycket begränsad mängd kaffe. Smaken är därför som en krämig och skummad Cappuccino, som har fyllts på med noter av vanilj

Med andra ord, här får du en varm dryck som ger en Cappuccino-upplevelse, men utan att behöva oroa dig för att få för mycket koffein. Det är en drink som har blivit ett skelett av Italiens långa och stolta kaffetradition, för att skapa en kopp som i sin form och karaktär i stil påminner om en Cappuccino.

Vi levererar denna läckra Dolce Vita Vanillio i en påse med 16 kapslar, som du kan brygga enkelt och snabbt i din Dolce Gusto® maskin. Vi rekommenderar att du använder 3-4 streck på din Dolce Gusto-maskin.

Produkten innehåller kaffe och socker.

Innehåller mjölk/mjölkpulver.

Denna produkt har ingen anknytning till och är inte producerat eller godkänt av Nestlé®.

Ingredienser

Sukker, SKUMMEMTÆLKSPULVER, glukosesirup, fuldt hydrogeneret vegetabilsk fedt (kokos), instant kaffe (49%), fedtreduceret kakaopulver (3%), stabilisatorer (E340, E452), MÆLKEPOTEINER, salt, LAKTOSE (MÆLK) anti-agglomererende middel (E341), aroma, emulgator (E471)

Specifikationer

Antal kapslar

16

Antal koppar

16

Märken

Dolce Vita

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smak

Sötma, Vanilj, Mellanrostade bönor

Egenskaper

Kaffe med smak

Koppstorlek

Vanlig kopp

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

31.10.2025

Näringsinformation

Energi, kcal

413

Protein

7,7

Fett (g)

11

- varav mättat fett

11

Kolhydrater

74

- varav sockerarter

72

Vanilj - Dolce Vita

16 kapslar till Dolce Gusto

(4)

Recensioner (4)

God men lite svag i smaken enligt mig Läs mer
Lite för söt Läs mer
Very tasteful i enjoyed it very much and i recommend it Läs mer
Den är väldigt god, den behöver bara lite mer skum ☕️ Läs mer