Produktinformation

Det här paketet är den perfekta gåvan för Friends-älskaren i ditt liv.

I den här boxen hittar du fem olika smaksatta kaffesorter i temat för succéserien från 90-talet. Du får chansen att njuta av klassiska smaker som vanilj, hasselnöt och karamell och upptäcka nya smakkombinationer som chokladkörsbär och karamellkola.

Dessa svarta kaffesorter är utsökta som de är eller med en skvätt mjölk för att framhäva de söta smakerna ännu mer. Förutom de fantastiska smakerna är förpackningen dekorerad med referenser till dina favoritkaraktärer i tv-serien: Phoebes gitarr, ramen på Monicas dörr...

Res till Central Perk genom fem olika kaffeupplevelser! Varje tub innehåller 10 aluminiumkapslar som är kompatibla med din Nespresso®-maskin. Detta paket är perfekt som gåva eller som ett sätt för dig att skämma bort dig själv.

Köp den nu från Kaffekapslen!

Ingredienser

Choco Cherry: Kaffet är rostat och malet till 97 %, chokladkörsbärsaroma till 3 %. Karamell: Kaffemalning 98 %, naturlig karamellarom 2%. Vanilj: Rostat malet kaffe 97,9 %, naturlig vaniljarom 2,1 %. Hasselnöt: Rostat malet kaffe 97,9%, naturlig hasselnötsarom 2,1%. Karamellkaramell: Rostat malet kaffe 97 %, karamellkaffeearom 3 %.

Specifikationer

Antal kapslar

50

Antal koppar

50

Märken

Friends

Kapselsystem

Nespresso

Smakbetyg

Hasselnöt, Körsbär, Choklad, Karamell, Vanilj

Egenskaper

Aluminium

Koppstorlek

Espresso

Bäst före

29.07.2025

Friends Variety pack

50 kapslar till Nespresso®

(5)

Recensioner (5)

Väldigt goda allihop ☀️ Läs mer
Smakerna sitter absolut!
MEN det är snarare smak och inget kaffe. Det står på paketet att det ska va kaffe i men det märks knappast. En espresso blir blaskig och en lungo blir te.
Läs mer
Mycket bra service och stort utbud av olika smaker . Snabb leverans i fina förpackningar. Läs mer
När jag köpte min kaffemaskin köpte jag massor av olika märken och sorter för att testa vad som skulle falla mig i smaken. Friends gjorde just det;). Favoriten är körsbär choklad, men sin subtila mandelsmak. Läs mer
Goda smaker! Har använt dem som både espresso och lungo. Läs mer