Handla enligt () x
Alla filter

E.S.E. pods

Filter

55 varor
Flytande Avkalknings - Kaffekapslen
(27)
69,00 kr
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
(1)
36,00 kr
Kaffekapslen avkalkningstabletter för Tassimo
(18)
79,00 kr
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
(3)
33,00 kr
Kaffekapsle stainless steel with silicon grib
(5)
115,00 kr
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
(2)
36,00 kr
Kaffekapslen Coffee podholder in gold
(9)
125,00 kr
Pumpkin spice sirup
(2)
39,00 kr

shopping-bag

Letmælk - Arla
(2)
115,00 kr
Chai coffee sirup
39,00 kr
illy Medium Roast package and pods for E.S.E.
(17)
79,00 kr
4,39 kr / kopp
illy Easy Espresso
2 099,00 kr
Kaffekapslen Stainless steel thermal mug
112,00 kr
Caffe Borbone Light E.S.E (50)
79,00 kr
1,58 kr / kopp
Caffe Borbone Red  E.S.E  (50)
(1)
109,00 kr
2,18 kr / kopp
Garibaldi Intenso paket och pods till E.S.E.
(14)
82,00 kr
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
(1)
36,00 kr
Salted Caramel Syrup - Fabbri
175,00 kr
illy Decaffeinato
(1)
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Handhållen mjölkskummare
(27)
69,00 kr
illy Intenso
79,00 kr
4,39 kr / kopp
illy Intenso Bold Roast paket och 200 pods till E.S.E.
(5)
679,00 kr
3,40 kr / kopp
Garibaldi Dolce Aroma paket och pods till E.S.E.
(8)
82,00 kr
Caffe Borbone Dek  E.S.E  (50)
139,00 kr
2,78 kr / kopp
Förpackning med 4 kaffemuggar
(40)
122,00 kr
Dynamite Coffee Thermal cup
(1)
108,00 kr
Kaffekapslen Cork Coaster
(1)
54,00 kr
Caffe Borbone Nera  E.S.E  (50)
(2)
109,00 kr
2,18 kr / kopp
Caffe Borbone Oro  E.S.E (50)
(1)
139,00 kr
2,78 kr / kopp
Coffee Spot design thermal mug
98,00 kr
Kaffekapslen metal clamps with logo
(1)
69,00 kr
Cat design thermal mug
95,00 kr
Coffee Plant design thermal mug
95,00 kr
Kaffekapslen podholder
(2)
162,00 kr
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
(1)
155,00 kr
Caffe Borbone Blu E.S.E (50)
(1)
119,00 kr
2,38 kr / kopp
Nuss Nougat sirup
39,00 kr
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
(1)
155,00 kr
Fabbri Chocolate Syrup
175,00 kr
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
(2)
37,00 kr
Latte Art dekorationsset
(9)
92,00 kr

shopping-bag

Coffee art decoration set from kaffekapslen
(1)
79,00 kr
Kaffekapslen Double Wall Cup with straw
66,00 kr
illy Forte
79,00 kr
4,39 kr / kopp

shopping-bag

Kaffekapslen black tray with Logo
67,00 kr
illy Espresso Decaf paket och 200 E.S.E. pods
699,00 kr
3,50 kr / kopp
illy Lungo 200 paket och kapslar för E.S.E.
(1)
699,00 kr
3,50 kr / kopp
illy Classico paket och 200 pods till E.S.E.
(7)
699,00 kr
3,50 kr / kopp

shopping-bag

5 sätt att få den perfekta Illy-blandningen

Illy blandningen är världskända efter 8 årtionden av erfarenhet bakom en kaffeblandning som konsekvent har hållit den höga nivån den strävar efter. Här är hur det har uppnåtts, och fortfarande i dag fortsätter att uppnås:

  • Blandningen består av nio av de bästa Arabicabönorna hämtade från 4 kontinenter genom direkta inköp och nära relationer.
  • Smaken du kommer uppleva från dina E.S.E-kapslar är perfekt balanserad i smak och arom.
  • Varje skörd kontrolleras och åtgärdas om en inkonsekvens upptäcks, allt för att hålla den karakteristiska smaken.
  • Skicklig blandning före rostning och kylning.
  • Den trycksatta förpackningen säkerställer att den friska smaken och aromen bevaras. 

Steg mot den bästa Illy-cappuccinon

Vi älskar alla en skummig krämig sammetslen cappuccino och man räknar alltid med att bara kunna hitta den höga standard du är van vid i ett café gjord av en barista. Inte när det gäller Illy, deras kaffemaskiner, E.S.E-kapslar och ännu viktigare deras kaffeblandningar. Här är en att-göra-lista från Illy själva, om hur man ska uppnå bästa cappuccino du någonsin har smakat på. Tillverkad av dig. Hemma.

  • Mjölken ska vara kall och gräddig för bästa skumresultatet, och din kanna skall vara fylld till ¾.
  • Innan du börjar bör du frigöra ånga från ångröret i ca två sekunder för att bli av med allt kvarvarande vatten.
  • Efter att ha börjat, kom ihåg att när skummet stiger, så blir mjölknivån lägre, sänk därför din kanna medan det pågår. Håll spetsen på ångröret nedsänkt och lutad. Låt den naturliga cirkulationen inträffa och blanda inte i onödan.
  • Du vill att volymen hos mjölken fördubblas och att temperaturen är 65 grader Celsius.
  • Ett snyggt trick är att knacka eller slå på botten av kannan för att komprimera skummet.
  • När du häller i din ångade mjölk, måtta mot mitten först och häll sedan i en cirkulär rörelse utåt mot kanten av din cappuccinokopp.

Det sista steget att komma ihåg är att åter frigöra ånga för att bli av med eventuellt kvarvarande mjölk.

5 sätt att få den perfekta Illy-blandningen

Illy blandningen är världskända efter 8 årtionden av erfarenhet bakom en kaffeblandning som konsekvent har hållit den höga nivån den strävar efter. Här är hur det har uppnåtts, och fortfarande i dag fortsätter att uppnås:

  • Blandningen består av nio av de bästa Arabicabönorna hämtade från 4 kontinenter genom direkta inköp och nära relationer.
  • Smaken du kommer uppleva från dina E.S.E-kapslar är perfekt balanserad i smak och arom.
  • Varje skörd kontrolleras och åtgärdas om en inkonsekvens upptäcks, allt för att hålla den karakteristiska smaken.
  • Skicklig blandning före rostning och kylning.
  • Den trycksatta förpackningen säkerställer att den friska smaken och aromen bevaras.

Steg mot den bästa Illy-cappuccinon

Vi älskar alla en skummig krämig sammetslen cappuccino och man räknar alltid med att bara kunna hitta den höga standard du är van vid i ett café gjord av en barista. Inte när det gäller Illy, deras kaffemaskiner, E.S.E-kapslar och ännu viktigare deras kaffeblandningar. Här är en att-göra-lista från Illy själva, om hur man ska uppnå bästa cappuccino du någonsin har smakat på. Tillverkad av dig. Hemma.

  • Mjölken ska vara kall och gräddig för bästa skumresultatet, och din kanna skall vara fylld till ¾.
  • Innan du börjar bör du frigöra ånga från ångröret i ca två sekunder för att bli av med allt kvarvarande vatten.
  • Efter att ha börjat, kom ihåg att när skummet stiger, så blir mjölknivån lägre, sänk därför din kanna medan det pågår. Håll spetsen på ångröret nedsänkt och lutad. Låt den naturliga cirkulationen inträffa och blanda inte i onödan.
  • Du vill att volymen hos mjölken fördubblas och att temperaturen är 65 grader Celsius.
  • Ett snyggt trick är att knacka eller slå på botten av kannan för att komprimera skummet.
  • När du häller i din ångade mjölk, måtta mot mitten först och häll sedan i en cirkulär rörelse utåt mot kanten av din cappuccinokopp.

Det sista steget att komma ihåg är att åter frigöra ånga för att bli av med eventuellt kvarvarande mjölk.