Handla enligt () x
Alla filter

E.S.E. pods

Filter

57 varor
Flytande Avkalknings - Kaffekapslen
(23)
69,00 kr
Kaffekapslen avkalkningstabletter för Tassimo
(17)
79,00 kr
Letmælk - Arla
(2)
115,00 kr
Street Joe's Vanilla Sugar free syrup
(3)
37,00 kr
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
(2)
37,00 kr
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
155,00 kr
illy Medium Roast package and pods for E.S.E.
(17)
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
(2)
36,00 kr
Chai coffee sirup
39,00 kr
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
(1)
36,00 kr
Kaffekapsle stainless steel with silicon grib
(5)
115,00 kr
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
(2)
33,00 kr
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
(1)
36,00 kr
illy Classico paket och 200 pods till E.S.E.
(7)
699,00 kr
3,50 kr / kopp
Garibaldi Intenso paket och pods till E.S.E.
(14)
82,00 kr
Coffee Spot design thermal mug
98,00 kr
Kaffekapslen metal clamps with logo
(1)
69,00 kr
Nuss Nougat sirup
39,00 kr
Garibaldi Dolce Aroma paket och pods till E.S.E.
(8)
82,00 kr
Pumpkin spice sirup
(2)
39,00 kr
Handhållen mjölkskummare
(27)
69,00 kr
Kaffekapslen Coffee podholder in gold
(9)
125,00 kr
Gimoka Gran Festa paket och pods till E.S.E.
(5)
39,00 kr
2,17 kr / kopp
illy Lungo 200 paket och kapslar för E.S.E.
(1)
699,00 kr
3,50 kr / kopp
Kaffekapslen Cork Coaster
(1)
54,00 kr
Gimoka Gran Bar paket och pods till E.S.E.
(10)
39,00 kr
2,17 kr / kopp
illy Intenso
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Kaffekapslen podholder
(1)
162,00 kr
Hazelnut Syrup - Fabbri
175,00 kr
illy Forte
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Förpackning med 4 kaffemuggar
(40)
122,00 kr
Kaffekapslen Double Wall Cup with straw
66,00 kr
Caffe Borbone Nera  E.S.E  (50)
(2)
109,00 kr
2,18 kr / kopp
Cat design thermal mug
95,00 kr
Kaffekapslen Stainless steel thermal mug
112,00 kr
Kaffekapslen Transparent double wall cup with straw
64,00 kr
Salted Caramel Syrup - Fabbri
175,00 kr
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
155,00 kr
illy Decaffeinato
(1)
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Caffe Borbone Blu E.S.E (50)
(1)
119,00 kr
2,38 kr / kopp
Caffe Borbone Red  E.S.E  (50)
(1)
109,00 kr
2,18 kr / kopp
Hermesetas Mini Sweeteners
66,00 kr
Bosch Avkalkning för Caffitaly
(9)
149,00 kr

shopping-bag

Bosch Avkalkningspaket och tabletter för Nespresso®
(10)
129,00 kr

shopping-bag

Bosch Avkalkningspaket För Lavazza A Modo Mio
129,00 kr

shopping-bag

Latte Art dekorationsset
(9)
92,00 kr

shopping-bag

Dynamite Coffee Thermal cup
(1)
108,00 kr
Descaling Tablets - Bosch
149,00 kr

5 sätt att få den perfekta Illy-blandningen

Illy blandningen är världskända efter 8 årtionden av erfarenhet bakom en kaffeblandning som konsekvent har hållit den höga nivån den strävar efter. Här är hur det har uppnåtts, och fortfarande i dag fortsätter att uppnås:

  • Blandningen består av nio av de bästa Arabicabönorna hämtade från 4 kontinenter genom direkta inköp och nära relationer.
  • Smaken du kommer uppleva från dina E.S.E-kapslar är perfekt balanserad i smak och arom.
  • Varje skörd kontrolleras och åtgärdas om en inkonsekvens upptäcks, allt för att hålla den karakteristiska smaken.
  • Skicklig blandning före rostning och kylning.
  • Den trycksatta förpackningen säkerställer att den friska smaken och aromen bevaras. 

Steg mot den bästa Illy-cappuccinon

Vi älskar alla en skummig krämig sammetslen cappuccino och man räknar alltid med att bara kunna hitta den höga standard du är van vid i ett café gjord av en barista. Inte när det gäller Illy, deras kaffemaskiner, E.S.E-kapslar och ännu viktigare deras kaffeblandningar. Här är en att-göra-lista från Illy själva, om hur man ska uppnå bästa cappuccino du någonsin har smakat på. Tillverkad av dig. Hemma.

  • Mjölken ska vara kall och gräddig för bästa skumresultatet, och din kanna skall vara fylld till ¾.
  • Innan du börjar bör du frigöra ånga från ångröret i ca två sekunder för att bli av med allt kvarvarande vatten.
  • Efter att ha börjat, kom ihåg att när skummet stiger, så blir mjölknivån lägre, sänk därför din kanna medan det pågår. Håll spetsen på ångröret nedsänkt och lutad. Låt den naturliga cirkulationen inträffa och blanda inte i onödan.
  • Du vill att volymen hos mjölken fördubblas och att temperaturen är 65 grader Celsius.
  • Ett snyggt trick är att knacka eller slå på botten av kannan för att komprimera skummet.
  • När du häller i din ångade mjölk, måtta mot mitten först och häll sedan i en cirkulär rörelse utåt mot kanten av din cappuccinokopp.

Det sista steget att komma ihåg är att åter frigöra ånga för att bli av med eventuellt kvarvarande mjölk.

5 sätt att få den perfekta Illy-blandningen

Illy blandningen är världskända efter 8 årtionden av erfarenhet bakom en kaffeblandning som konsekvent har hållit den höga nivån den strävar efter. Här är hur det har uppnåtts, och fortfarande i dag fortsätter att uppnås:

  • Blandningen består av nio av de bästa Arabicabönorna hämtade från 4 kontinenter genom direkta inköp och nära relationer.
  • Smaken du kommer uppleva från dina E.S.E-kapslar är perfekt balanserad i smak och arom.
  • Varje skörd kontrolleras och åtgärdas om en inkonsekvens upptäcks, allt för att hålla den karakteristiska smaken.
  • Skicklig blandning före rostning och kylning.
  • Den trycksatta förpackningen säkerställer att den friska smaken och aromen bevaras.

Steg mot den bästa Illy-cappuccinon

Vi älskar alla en skummig krämig sammetslen cappuccino och man räknar alltid med att bara kunna hitta den höga standard du är van vid i ett café gjord av en barista. Inte när det gäller Illy, deras kaffemaskiner, E.S.E-kapslar och ännu viktigare deras kaffeblandningar. Här är en att-göra-lista från Illy själva, om hur man ska uppnå bästa cappuccino du någonsin har smakat på. Tillverkad av dig. Hemma.

  • Mjölken ska vara kall och gräddig för bästa skumresultatet, och din kanna skall vara fylld till ¾.
  • Innan du börjar bör du frigöra ånga från ångröret i ca två sekunder för att bli av med allt kvarvarande vatten.
  • Efter att ha börjat, kom ihåg att när skummet stiger, så blir mjölknivån lägre, sänk därför din kanna medan det pågår. Håll spetsen på ångröret nedsänkt och lutad. Låt den naturliga cirkulationen inträffa och blanda inte i onödan.
  • Du vill att volymen hos mjölken fördubblas och att temperaturen är 65 grader Celsius.
  • Ett snyggt trick är att knacka eller slå på botten av kannan för att komprimera skummet.
  • När du häller i din ångade mjölk, måtta mot mitten först och häll sedan i en cirkulär rörelse utåt mot kanten av din cappuccinokopp.

Det sista steget att komma ihåg är att åter frigöra ånga för att bli av med eventuellt kvarvarande mjölk.