Handla enligt () x
Alla filter

E.S.E. pods

Filter

55 varor
Flytande Avkalknings - Kaffekapslen
(27)
69,00 kr
Kaffekapslen avkalkningstabletter för Tassimo
(18)
79,00 kr
Hazelnut Syrup - Fabbri
175,00 kr
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
(3)
33,00 kr
Kaffekapsle stainless steel with silicon grib
(5)
115,00 kr
Handhållen mjölkskummare
(27)
69,00 kr
Chai coffee sirup
39,00 kr
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
(2)
36,00 kr
Letmælk - Arla
(2)
115,00 kr
Kaffekapslen Cork Coaster
(1)
54,00 kr
Nuss Nougat sirup
39,00 kr
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
(1)
36,00 kr
Kaffekapslen Coffee podholder in gold
(9)
125,00 kr
illy Medium Roast package and pods for E.S.E.
(17)
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Pumpkin spice sirup
(2)
39,00 kr

shopping-bag

illy Easy Espresso
2 099,00 kr
Salted Caramel Syrup - Fabbri
175,00 kr
Coffee Spot design thermal mug
98,00 kr
Cat design thermal mug
95,00 kr
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
(1)
36,00 kr
illy Intenso
79,00 kr
4,39 kr / kopp
illy Lungo 200 paket och kapslar för E.S.E.
(1)
699,00 kr
3,50 kr / kopp
Garibaldi Dolce Aroma paket och pods till E.S.E.
(8)
82,00 kr
illy Intenso Bold Roast paket och 200 pods till E.S.E.
(5)
679,00 kr
3,40 kr / kopp
Kaffekapslen Stainless steel thermal mug
112,00 kr
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
(1)
155,00 kr
Förpackning med 4 kaffemuggar
(40)
122,00 kr
Kaffekapslen podholder
(2)
162,00 kr
illy Decaffeinato
(1)
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Dynamite Coffee Thermal cup
(1)
108,00 kr
Kaffekapslen metal clamps with logo
(1)
69,00 kr
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
(1)
155,00 kr
Fabbri Chocolate Syrup
175,00 kr
Caffe Borbone Blu E.S.E (50)
(1)
119,00 kr
2,38 kr / kopp
Caffe Borbone Red  E.S.E  (50)
(1)
109,00 kr
2,18 kr / kopp
Caffe Borbone Nera  E.S.E  (50)
(2)
109,00 kr
2,18 kr / kopp
Caffe Borbone Oro  E.S.E (50)
(1)
139,00 kr
2,78 kr / kopp
Caffe Borbone Light E.S.E (50)
79,00 kr
1,58 kr / kopp
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
(2)
37,00 kr
Garibaldi Intenso paket och pods till E.S.E.
(14)
82,00 kr
Latte Art dekorationsset
(9)
92,00 kr

shopping-bag

Coffee Plant design thermal mug
95,00 kr
illy Classico paket och 200 pods till E.S.E.
(7)
699,00 kr
3,50 kr / kopp

shopping-bag

Coffee art decoration set from kaffekapslen
(1)
79,00 kr
Kaffekapslen Transparent double wall cup with straw
64,00 kr
Kaffekapslen black tray with Logo
67,00 kr
illy Espresso Decaf paket och 200 E.S.E. pods
699,00 kr
3,50 kr / kopp
Kaffekapslen Double Wall Cup with straw
66,00 kr

5 sätt att få den perfekta Illy-blandningen

Illy blandningen är världskända efter 8 årtionden av erfarenhet bakom en kaffeblandning som konsekvent har hållit den höga nivån den strävar efter. Här är hur det har uppnåtts, och fortfarande i dag fortsätter att uppnås:

  • Blandningen består av nio av de bästa Arabicabönorna hämtade från 4 kontinenter genom direkta inköp och nära relationer.
  • Smaken du kommer uppleva från dina E.S.E-kapslar är perfekt balanserad i smak och arom.
  • Varje skörd kontrolleras och åtgärdas om en inkonsekvens upptäcks, allt för att hålla den karakteristiska smaken.
  • Skicklig blandning före rostning och kylning.
  • Den trycksatta förpackningen säkerställer att den friska smaken och aromen bevaras. 

Steg mot den bästa Illy-cappuccinon

Vi älskar alla en skummig krämig sammetslen cappuccino och man räknar alltid med att bara kunna hitta den höga standard du är van vid i ett café gjord av en barista. Inte när det gäller Illy, deras kaffemaskiner, E.S.E-kapslar och ännu viktigare deras kaffeblandningar. Här är en att-göra-lista från Illy själva, om hur man ska uppnå bästa cappuccino du någonsin har smakat på. Tillverkad av dig. Hemma.

  • Mjölken ska vara kall och gräddig för bästa skumresultatet, och din kanna skall vara fylld till ¾.
  • Innan du börjar bör du frigöra ånga från ångröret i ca två sekunder för att bli av med allt kvarvarande vatten.
  • Efter att ha börjat, kom ihåg att när skummet stiger, så blir mjölknivån lägre, sänk därför din kanna medan det pågår. Håll spetsen på ångröret nedsänkt och lutad. Låt den naturliga cirkulationen inträffa och blanda inte i onödan.
  • Du vill att volymen hos mjölken fördubblas och att temperaturen är 65 grader Celsius.
  • Ett snyggt trick är att knacka eller slå på botten av kannan för att komprimera skummet.
  • När du häller i din ångade mjölk, måtta mot mitten först och häll sedan i en cirkulär rörelse utåt mot kanten av din cappuccinokopp.

Det sista steget att komma ihåg är att åter frigöra ånga för att bli av med eventuellt kvarvarande mjölk.

5 sätt att få den perfekta Illy-blandningen

Illy blandningen är världskända efter 8 årtionden av erfarenhet bakom en kaffeblandning som konsekvent har hållit den höga nivån den strävar efter. Här är hur det har uppnåtts, och fortfarande i dag fortsätter att uppnås:

  • Blandningen består av nio av de bästa Arabicabönorna hämtade från 4 kontinenter genom direkta inköp och nära relationer.
  • Smaken du kommer uppleva från dina E.S.E-kapslar är perfekt balanserad i smak och arom.
  • Varje skörd kontrolleras och åtgärdas om en inkonsekvens upptäcks, allt för att hålla den karakteristiska smaken.
  • Skicklig blandning före rostning och kylning.
  • Den trycksatta förpackningen säkerställer att den friska smaken och aromen bevaras.

Steg mot den bästa Illy-cappuccinon

Vi älskar alla en skummig krämig sammetslen cappuccino och man räknar alltid med att bara kunna hitta den höga standard du är van vid i ett café gjord av en barista. Inte när det gäller Illy, deras kaffemaskiner, E.S.E-kapslar och ännu viktigare deras kaffeblandningar. Här är en att-göra-lista från Illy själva, om hur man ska uppnå bästa cappuccino du någonsin har smakat på. Tillverkad av dig. Hemma.

  • Mjölken ska vara kall och gräddig för bästa skumresultatet, och din kanna skall vara fylld till ¾.
  • Innan du börjar bör du frigöra ånga från ångröret i ca två sekunder för att bli av med allt kvarvarande vatten.
  • Efter att ha börjat, kom ihåg att när skummet stiger, så blir mjölknivån lägre, sänk därför din kanna medan det pågår. Håll spetsen på ångröret nedsänkt och lutad. Låt den naturliga cirkulationen inträffa och blanda inte i onödan.
  • Du vill att volymen hos mjölken fördubblas och att temperaturen är 65 grader Celsius.
  • Ett snyggt trick är att knacka eller slå på botten av kannan för att komprimera skummet.
  • När du häller i din ångade mjölk, måtta mot mitten först och häll sedan i en cirkulär rörelse utåt mot kanten av din cappuccinokopp.

Det sista steget att komma ihåg är att åter frigöra ånga för att bli av med eventuellt kvarvarande mjölk.