Handla enligt () x
Alla filter

E.S.E. pods

Filter

60 varor
Flytande Avkalknings - Kaffekapslen
(27)
69,00 kr
Kaffekapslen avkalkningstabletter för Tassimo
(18)
79,00 kr
Garibaldi Dolce Aroma paket och pods till E.S.E.
(8)
82,00 kr
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
(3)
33,00 kr
illy Medium Roast package and pods for E.S.E.
(17)
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Gimoka Gran Festa paket och pods till E.S.E.
(5)
39,00 kr
2,17 kr / kopp
Garibaldi Intenso paket och pods till E.S.E.
(14)
82,00 kr
Handhållen mjölkskummare
(27)
69,00 kr
Kaffekapslen Coffee podholder in gold
(9)
125,00 kr
illy Intenso
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Espresso Napoletano - Kimbo
109,00 kr
2,18 kr / kopp
Letmælk - Arla
(2)
115,00 kr
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
(1)
36,00 kr
Salted Caramel Syrup - Fabbri
175,00 kr
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
(1)
36,00 kr
illy Classico paket och 200 pods till E.S.E.
(7)
699,00 kr
3,50 kr / kopp
Kaffekapslen metal clamps with logo
(1)
69,00 kr
Förpackning med 4 kaffemuggar
(40)
122,00 kr
illy Intenso Bold Roast paket och 200 pods till E.S.E.
(5)
679,00 kr
3,40 kr / kopp
illy Lungo 200 paket och kapslar för E.S.E.
(1)
699,00 kr
3,50 kr / kopp
illy Decaffeinato
(1)
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Pumpkin spice sirup
(2)
39,00 kr
Pompei - Kimbo
109,00 kr
2,18 kr / kopp
illy Espresso Decaf paket och 200 E.S.E. pods
699,00 kr
3,50 kr / kopp
Kaffekapsle stainless steel with silicon grib
(5)
115,00 kr
Dynamite Coffee Thermal cup
(1)
108,00 kr
Cat design thermal mug
95,00 kr
Coffee art decoration set from kaffekapslen
(1)
79,00 kr
Caffe Borbone Blu E.S.E (50)
(1)
119,00 kr
2,38 kr / kopp
Caffe Borbone Nera  E.S.E  (50)
(2)
109,00 kr
2,18 kr / kopp
Caffe Borbone Oro  E.S.E (50)
(1)
139,00 kr
2,78 kr / kopp
Chai coffee sirup
39,00 kr
Nuss Nougat sirup
39,00 kr
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
(1)
155,00 kr
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
(2)
37,00 kr
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
(2)
36,00 kr
Gimoka Gran Bar paket och pods till E.S.E.
(10)
39,00 kr
2,17 kr / kopp
Latte Art dekorationsset
(9)
92,00 kr

shopping-bag

illy Easy Espresso
2 099,00 kr
Kaffekapslen Stainless steel thermal mug
112,00 kr
Kaffekapslen podholder
(2)
162,00 kr
Coffee Spot design thermal mug
98,00 kr
Kaffekapslen Transparent double wall cup with straw
64,00 kr
illy Forte
79,00 kr
4,39 kr / kopp
Kaffekapslen black tray with Logo
67,00 kr
Amalfi - Kimbo
109,00 kr
2,18 kr / kopp
Kaffekapslen Cork Coaster
(1)
54,00 kr
Espresso Decaf - Kimbo
119,00 kr
2,38 kr / kopp

5 sätt att få den perfekta Illy-blandningen

Illy blandningen är världskända efter 8 årtionden av erfarenhet bakom en kaffeblandning som konsekvent har hållit den höga nivån den strävar efter. Här är hur det har uppnåtts, och fortfarande i dag fortsätter att uppnås:

  • Blandningen består av nio av de bästa Arabicabönorna hämtade från 4 kontinenter genom direkta inköp och nära relationer.
  • Smaken du kommer uppleva från dina E.S.E-kapslar är perfekt balanserad i smak och arom.
  • Varje skörd kontrolleras och åtgärdas om en inkonsekvens upptäcks, allt för att hålla den karakteristiska smaken.
  • Skicklig blandning före rostning och kylning.
  • Den trycksatta förpackningen säkerställer att den friska smaken och aromen bevaras. 

Steg mot den bästa Illy-cappuccinon

Vi älskar alla en skummig krämig sammetslen cappuccino och man räknar alltid med att bara kunna hitta den höga standard du är van vid i ett café gjord av en barista. Inte när det gäller Illy, deras kaffemaskiner, E.S.E-kapslar och ännu viktigare deras kaffeblandningar. Här är en att-göra-lista från Illy själva, om hur man ska uppnå bästa cappuccino du någonsin har smakat på. Tillverkad av dig. Hemma.

  • Mjölken ska vara kall och gräddig för bästa skumresultatet, och din kanna skall vara fylld till ¾.
  • Innan du börjar bör du frigöra ånga från ångröret i ca två sekunder för att bli av med allt kvarvarande vatten.
  • Efter att ha börjat, kom ihåg att när skummet stiger, så blir mjölknivån lägre, sänk därför din kanna medan det pågår. Håll spetsen på ångröret nedsänkt och lutad. Låt den naturliga cirkulationen inträffa och blanda inte i onödan.
  • Du vill att volymen hos mjölken fördubblas och att temperaturen är 65 grader Celsius.
  • Ett snyggt trick är att knacka eller slå på botten av kannan för att komprimera skummet.
  • När du häller i din ångade mjölk, måtta mot mitten först och häll sedan i en cirkulär rörelse utåt mot kanten av din cappuccinokopp.

Det sista steget att komma ihåg är att åter frigöra ånga för att bli av med eventuellt kvarvarande mjölk.

5 sätt att få den perfekta Illy-blandningen

Illy blandningen är världskända efter 8 årtionden av erfarenhet bakom en kaffeblandning som konsekvent har hållit den höga nivån den strävar efter. Här är hur det har uppnåtts, och fortfarande i dag fortsätter att uppnås:

  • Blandningen består av nio av de bästa Arabicabönorna hämtade från 4 kontinenter genom direkta inköp och nära relationer.
  • Smaken du kommer uppleva från dina E.S.E-kapslar är perfekt balanserad i smak och arom.
  • Varje skörd kontrolleras och åtgärdas om en inkonsekvens upptäcks, allt för att hålla den karakteristiska smaken.
  • Skicklig blandning före rostning och kylning.
  • Den trycksatta förpackningen säkerställer att den friska smaken och aromen bevaras.

Steg mot den bästa Illy-cappuccinon

Vi älskar alla en skummig krämig sammetslen cappuccino och man räknar alltid med att bara kunna hitta den höga standard du är van vid i ett café gjord av en barista. Inte när det gäller Illy, deras kaffemaskiner, E.S.E-kapslar och ännu viktigare deras kaffeblandningar. Här är en att-göra-lista från Illy själva, om hur man ska uppnå bästa cappuccino du någonsin har smakat på. Tillverkad av dig. Hemma.

  • Mjölken ska vara kall och gräddig för bästa skumresultatet, och din kanna skall vara fylld till ¾.
  • Innan du börjar bör du frigöra ånga från ångröret i ca två sekunder för att bli av med allt kvarvarande vatten.
  • Efter att ha börjat, kom ihåg att när skummet stiger, så blir mjölknivån lägre, sänk därför din kanna medan det pågår. Håll spetsen på ångröret nedsänkt och lutad. Låt den naturliga cirkulationen inträffa och blanda inte i onödan.
  • Du vill att volymen hos mjölken fördubblas och att temperaturen är 65 grader Celsius.
  • Ett snyggt trick är att knacka eller slå på botten av kannan för att komprimera skummet.
  • När du häller i din ångade mjölk, måtta mot mitten först och häll sedan i en cirkulär rörelse utåt mot kanten av din cappuccinokopp.

Det sista steget att komma ihåg är att åter frigöra ånga för att bli av med eventuellt kvarvarande mjölk.