• ★★★★★ 400.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Kapslar och kaffe från Illy

36 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.

Illy har utsetts till 2016 års World's Most Ethical Company för 4e året i rad av Ethisphere Institute. Detta visar tydligt att man inte bara överväger kaffets kvalitet utan också resan som krävs för att det ska komma till ditt hem. Du kan må bra av att veta att du stöder ett företag som inte tar genvägar utan är transparent i sitt beteende när det gäller sin personal, sina investerare, samhällen, miljön och sina kunder.

Kaffe

Det går tydligt att smaka att det finns 8 årtionden av erfarenhet i varje Illy-kaffekapsel som du köper från oss på KaffeKapslen. 9 olika arabicabönor av högsta kvalitet har hämtats från 4 kontinenter och förvärvats direkt av Illy. Kvaliteten i smak och arom är så tydlig att om du normalt dricker ditt kaffe med socker, så bör du undvika det och uppleva kvalitetskaffe när det är som bäst och renast.

Maskiner

Illys kaffekapselmaskiner är eleganta och kompakta, och finns i en mängd olika färger så att de kan fungera som en förlängning av stilen i ditt hem. Beroende på dina behov och önskemål, finns det säkert en Illy kaffekapselmaskin för dig. Illy har utformat maskiner med funktioner och estetik som ger dig en baristakänsla. 

Avkalkningsmedel och Tillbehör

Vid användning av sådant högkvalitativt kaffe eller kaffekapslar i din Illy kaffebryggare är det bara passande att använda så hög kvalitet på vatten som du bara kan. För att hålla både kaffe och kaffebryggare på den höga standarden de var avsedda att upprätthålla. Det är därför det är så viktigt att komma ihåg att avkalka din kaffekapselmaskin. När du dricker Illy kaffe ur en designer Illy kaffekopp, så förlänger du stilen från din maskin ända fram till där du sitter på soffan och tar den där första läckra klunken.