• ★★★★★ 300.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Pods till Senseo®

27 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.
Senseo kaffekuddar är internationellt erkända som det mest miljövänliga sättet att göra en kopp kaffe med kuddar eller kapslar. Själva maskinerna består dessutom av återvunnen plast, vilket visar att företaget lägger stor vikt på att minska dess miljöpåverkan och upprätthålla dess sociala ansvar.

Svart kaffe

Kaffekuddar för svart kaffe utgör det största utbudet av Senseo, med över 20 variationer att välja mellan. Vi lagerför inte bara Senseos egna kaffekuddar utan också kaffekuddar för Senseo av andra märken, och självklart finns det alternativ för fairtrade och/eller organiska kaffekuddar för Senseo. Det finns verkligen en kaffekudde för alla smaker med allt från det milda till det starka och med eller utan koffein.

Caffe Latte och Cappuccino

Våra cappuccino- och lattekuddar för Senseo kan beskrivas som ett mjukt, runt kaffe med härligt luftigt och krämigt skum på toppen. Du behöver inte gå hemifrån för att få kaffe som du annars förväntar dig från någon med tillgång till restaurangerfarenhet och toppmaskiner. Du kan njuta av vilket slags kaffe du vill bara du har din Senseo kaffemaskin. 

Tekuddar

Tekuddar är bättre än tepåsar eftersom du kan använda dem i din Senseo kaffemaskin. De är nyttiga för dig och dessutom får du möjligheten att variera dina dryckesvanor eller erbjuda te till vänner och familj som kanske inte är lika sugna på kaffe som du.

Avkalkningsmedel och tillbehör

Kvaliteten på kaffekuddarna och kaffemaskinen kan försämras när de behöver avkalkas. Detta är förstås något vi vill göra så smidigt som möjligt. Till exempel genom att skicka med avkalkningskapslar med dina kaffepåsar. Du kan göra din kopp kaffe bättre på flera sätt, bland annat genom högre vattenkvalitet eller genom att lägga till lite extra smak.