Kapslar till Tassimo®

74 varor

Filter
Typ
 1. tillbehör (7)
 2. kakao (5)
 3. kaffe (57)
 4. maskin (2)
 5. andra (1)
 6. te (3)
Koppstorlek
 1. Ristretto (1)
 2. Espresso (8)
 3. Vanlig kopp (31)
 4. Stor kopp (25)
Styrka
 1. Mycket mild (1)
 2. Mild (4)
 3. Medel (39)
 4. Kraftig (15)
 5. Mycket kraftig (6)
Karaktäristik
 1. Koffeinfritt (2)
 2. Big pack (2)
 3. Maskin (2)
 4. Tillbehör (7)
Märken
 1. Baileys (1)
 2. Bosch (3)
 3. Cadbury (1)
 4. Café Hag (1)
 5. Caffenu (1)
 6. Coffee Shop Selections (4)
 7. Evergood (2)
 8. Friele (1)
 9. Gevalia (11)
 10. Grand Mere (2)
 11. Jacobs (18)
 12. Kaffekapslen (3)
 13. Kenco (4)
 14. LOr (12)
 15. Marcilla (1)
 16. Milka (1)
 17. Oreo (1)
 18. Suchard (1)
 19. Tassimo (6)
 20. Tea Time (1)
 21. Twinings (1)

 1. Storsäljare
 2. Billigaste först

Tassimo Kapslar

Du behöver inte bekymra dig för att kaffet skulle ha blivit dåligt i Tassimos kaffekapslar. Kapslarna är nämligen väldigt tätt slutna och förvarar kaffets aromer. Först då du tillreder kaffet bryts skyddet vilket betyder att alla aromer frigörs till fullo i ditt nybryggda kaffe.

Koppstorlekarna är från 40 till 245 ml. Du kan därmed få allt från en liten och stark kopp kaffe, till en stor kopp kaffe latte.

Utöver vårt stora urval av olika slags kaffekapslar har vi dessutom många te- och chokladkapslar att välja mellan. Det är således inte svårt att hitta en chokladdryck eller ett te, som du eller dina barn gillar. Förutom vanligt te kan du också få en läcker fyllig chai eller ett uppfriskande iste.

Om du gärna vill ha ett härligt lager krämigt mjölkskum på din dryck, kan du även få kapslar för detta. Det betyder att du själv kan laga en egen cortado eller lägga till mjölkskum till din varma kopp choklad. Möjligheterna är många och det är endast din kreativitet som begränsar dig.

Tassimo-maskiner

Tassimo vill erbjuda ett extremt användarvänligt men samtidigt avancerat och fullt automatiskt system, som på ett enkelt brygger alla slags varma drycker för dig. Det är mycket lätt och okomplicerat att använda maskinen. Det ända du behöver göra är att fylla vattentanken, lägga i en kapsel och trycka på start. Maskinerna har en enkel design och fås i flera färger. Det ska därför vara möjligt att hitta en kapselmaskin som passar ditt hem och din stil.

Teknologin Tassimo Intellibrew™ ligger bakom det fantastiska sättet som Tassimo-maskiner tillreder te-, kakao- och kaffekapslar på. Alla slags drycker som maskinen tillreder, blir individuellt gjorda enligt en streckkod som står på varje kapsel. Detta är möjligt eftersom streckkoden automatiskt skannas innan maskinen börjar förbereda din dryck. Det betyder att vattenmängd, bryggningstid och optimal temperatur bestämt enligt den kapsel du lägger i maskinen. Därmed får du alltid bästa resultat.  

Din Tassimo-maskin kan göra ditt liv lite enklare. Med endast ett tryck kan du på kort tid få njuta av just det kaffe eller te du är sugen på. Det tar ungefär 30 sekunder för din maskin att brygga det kaffe du önskar. Således blir det mer tid över för att njuta av livets speciella stunder. 

Tassimo kapslar till goda priser

Hos oss kan du alltid hitta Tassimo-kapslar till goda priser. Du kan hitta allt från ett starkt och aromatiskt kaffe, till ett sött och väldoftande te. Om du precis fått en ny maskin, kan det vara en bra idé att prova en av våra smaksmixer. Det är ett enkelt sätt att hitta din favorit bland många smaksvarianter. Om du önskar bjuda dina gäster på ett större urval av kaffedrycker, kan smaksmixen även vara användbar.

Du kan välja mellan en smaksmix med olika slags aromatiskt svart kaffe eller en mix med olika slags kaffe med mjölk. Utöver dessa alternativ kan du beställa ett stort paket som innehåller en blandning av alla slags kapslar till Tassimo. Det betyder att du också kan prova te och chokladdrycker, utöver kaffe.  

Tassimo och Terracycle

Som konsument av Tassimo behöver du inte ha dåligt samvete över att du använder kapslar. Du kan nämligen skicka alla dina använda kapslar och folieförpackningar för att återvinnas, om du önskar vara miljövänlig. Du kan antingen själv samla ihop ditt avfall och upprätta en insamlingsplats, eller leverera det till en allmän insamlingsplats.

Du deltar i Terracycle och skickar ditt avfall gratis. Då ditt Tassimo-avfall väger mer än 7 kg kan du skicka paketet. För ett paket som väger mer än 7 kg får du 10 poäng per 16.9 gram av det du skickat. 10 poäng betyder 10 öre. Du kan skicka beställningar som väger mindre än 7 kg, men då förtjänar du inte poäng.

Den papplåda du skickar avfallet i räknas inte med i vikten. När du skickar avfallet ska du helst packa allting i påsar för att undvika att det rinner över. Genom att skicka in avfallet tjänar du pengar till ett valfritt välgörenhetsändamål.

Då du skickat in avfallet, tvättas och smälts det om till en hård plast. Därefter används materialet för nya produkter. Terracycle Accepterar endast Tassimo-kapslar och folieförpackningar. De tar inte emot papplådorna eftersom dessa kan sorteras i det vanliga pappåtervinningssystemet.

Kapselhållare till Tassimo

Förutom att vi har ett stort urval av kaffe, te och chokladdrycker, har vi även andra smarta tillbehör till din Tassimo-maskin. Du kan bland annat hitta en kapselhållare eller avkalkningstabletter till din maskin.

Genom att regelbundet rengöra och avkalka maskinen förlänger du dess livstid. Dessutom ser du till att maskinen alltid fungerar optimalt. Din maskin kräver inte mycket rengöring. Det som är viktigt är att avkalka maskinen minst varannan månad. De flesta maskiner har ett inbyggt rengöringsprogram.

Om du behöver ett smart sätt att förvara dina kapslar på, har vi en bra lösning. Du kan nämligen få en smart kapselhållare som kan placeras bredvid maskinen. Det gör att det blir mindre stökigt men du får också en bättre överblick över vilka kapslar du har. Med kapselhållaren kommer ett smart vridbart stativ, vilket gör det lätt för dig att välja en kapsel. Du sparar dessutom tid då du ska välja en dryck.

En Tassimo-maskin kommer att underlätta din vardag.