• ★★★★★ 300.000 nöjda kunder sedan 2011
  • Fri frakt vid köp över 599,-
  • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Kapslar till Caffitaly och Löfbergs

29 varor

  • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
  • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
  • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.

Caffitaly/Löfbergs är ett kapselsystem för autentiskt italienskt kaffe. Systemet har rötterna i Milano och kan skryta med att använda den bästa tekniken och det främsta kaffet. De kaffekapslar vi lagerför för Caffitaly/Löfbergs är inte bara av högsta kvalitet. De är antingen organiska, Rainforest Alliance-certifierade och/eller fairtrade.

Kaffe från Caffitaly/Löfbergs

Om du tänker på kaffekvalitet, kaffehistoria och kaffekultur, då tänker du kanske på Italien. Vi på KaffeKapslen har en helautentisk italiensk kaffekapselmaskin och kaffekapslar just för dig. Inte nog med att du kan dricka kvalitetskaffe med fantastiskt smak, du kan göra det med ett rent samvete i vetskapen om att både miljön och människorna tagits hänsyn till och behandlats rättvist.

Varm choklad

I Italien har man ett sätt att göra mat och dryck till en njutningsupplevelse och det gäller även för varm choklad. Varm choklad är något man dricker året om i Italien, och vi vill väl inte vara sämre? Chokladkapslarna till Caffitaly/Löfbergs kaffemaskin  utsöndrar kvalitet, chokladighet och är helt enkelt utsökta. 

Avkalkningsmedel och tillbehör

Håll din Caffitaly/Löfbergs kaffekapselmaskin i toppskick så kommer den att fungera optimalt i flera år. För att hjälpa dig ser vi till att du kan köpa allt du behöver för att avkalka din maskin, filtrera ditt vatten och organisera dina kaffekapslar. Det gör livet och kaffenjutningen enklare.