• ★★★★★ 300.000 nöjda kunder sedan 2011
 • Fri frakt vid köp över 599,-
 • Vi skickar alla vardagar kl. 16:00

Kapslar till Nescafé Dolce Gusto®

77 varor

 • Leverans inom 2-4 arbetsdagar.
 • Fraktkostnad : 49,90 kr. på beställningar över 100 kr.
 • Fri frakt med DHL på beställningar över 599 kr.
Tillgängliga över hela världen, kan Dolce Gusto kaffekapselmaskinen ge dig en perfekt kopp kaffe på mindre än en minut med upp till 15 bar professionellt tryck. Och så är det ingen överraskning att det finns över 30 olika Dolce Gusto kaffekapslar att välja bland. Det finns verkligen en Dolce Gusto kaffekapsel för alla, även för de som inte vill eller kan dricka kaffe.

Kaffe i sin renaste form

Ristretto, espresso, vanligt svart kaffe, starkt eller svagt, underskatta aldrig den roll en vanlig kopp svart kaffe kan spela i de kaffeskapelser du bara kan föreställa dig att en barrista kan skapa. När det gäller kaffekapslar för Dolce Gusto dock, att skapa kaféstandard kaffe är bara upp till oss och maskinen den är gjord i. Allt du behöver göra är att föreställa dig, önska och beställa precis rätt kaffekapslar.

Mjölkkaffe

Vanligtvis när du gör en latte eller cappuccino måste du skumma upp mjölken till precis rätt temperatur och konsistens. Detta kräver vanligtvis en mjölkskummare förutom kaffekapselmaskinen. Och du behöver se till att inte glömma mjölken nästa gång du går till affären. Men inte med kaffekapslar för Dolce Gusto som också omfattar en mjölkkapsel. Detta tar bekvämlighet till nästa nivå.

Varm chokladdryck

Med en hel del olika varianter av varm chokladkapslar att välja mellan, hur kan du säga nej? Det finns varm chokladkapslar från Dolce Gusto och de som görs för Dulce Gusto. Söta och mysiga, och allt tack vare mayaindianerna. Så varför ska du aldrig säga nej till varmchokladkapslar? En bra bit in  på 1600-talet använde fransmännen det för att bekämpa anfall av ilska och dåligt humör. Är vettigt.

En kopp te?

Oavsett om du känner för en te latte, en exotisk kryddig te eller en helande örtte, du behöver inte leta längre. Dolce Gusto har en te för varje tillfälle, oavsett väder eller vem som besöker. Var du än är, kommer du att känna dig som hemma med en kopp Dolce Gusto te i handen. 

Isiga isdrinkar

Sommartid innebär värme, sol och en uppfriskande drink att svalka sig med. Detta betyder inte att din Dolce Gusto kaffemaskin går på semester, nej. Detta innebär att du använder istekapslar och cappuccino iskapslar för Dolce Gusto. Men, precis som med glass, är du mer än välkommen att dricka dessa isiga drycker närsomhelst på året. 

Tillbehör och extramaterial

Att lägga till din Dolce Gusto erfarenhet och göra ditt liv enklare är vårt mål. Inte nog med att vi ser till att din maskinen tas om hand när det gäller avkalkning, men också med ordning och reda i köket vid förvaring av kaffekapslar. Vi älskar också att ge smak och krämighet till ditt kaffe och ger dig möjligheten att lämna huset med din kopp kaffe, om det behövs.

Kaffejargong

Ord att känna till så att du kan låta märkvärdig när dina vänner kommer hem till dig

 • Ristretto är en liten svart (espresso)
 • Lungo är en stor svart (espresso)
 • Espresso är en shot kaffe
 • Café latte är en shot espresso toppad med ångad mjölk
 • Cappuccino är en enkel espresso toppad med varm mjölk och ångad mjölkskum
 • Macchiato är en espresso toppad med lite mjölk och skum.