Produktinformation

St. Remio är ett kaffemärke med ett särskilt stort fokus på miljövänlighet och socialt ansvar. St. Remio använder sig endast utav UTZ certificerat kaffe, så att man alltid är säkrad att kaffet har oddlat hållbart och under ordnade förhållanden och arbetsvillkor. St. Remio stöttar dessutom en lång rad med olika projekter för att främja dessa värden, och har ett särskilt fokus på Rwanda, där man särskilt fokuserar på att förbättra dem kvinnliga kaffeböndernas villkor.

När man köper St. Remio kaffet stöttar man därav aktivt att de lokala kaffeböndernas samhälle, och bidrar till en förbättrat utbildning, ökonomi, och hållbar utveckling.

St. Remio har nyligen lanserat en ny ekologisk serie, där all kaffe är biocertifierad. Denna serie består utav en rad av kvalite kaffe, som har odlats helt utan användning av pesticider och bekämpningsmedel, vilket självklart också är tillfället för denna variant kallat Aromatic.

Här får du en välbalaserat mellanrostad kaffe med hint av frukt och nötter. Detta milda kaffe kan absolut njutas ren, men går särskilt bra när den blandas upp med mjölk, som bas i till exempel en Latte eller Cappuccino.

Denna St. Remio variant rekommenderar vi - för här får man inte bara ett kvalitetskaffe, men stöttar samtidigt också ett bra syfte.

Specifikationer

Antal kapslar

10

Antal koppar

10

Märken

St. Remio

Kapselsystem

Caffitaly

Smak

Frukt, Nötter

Koppstorlek

Espresso

Styrka

Medel (5/10)

Bäst före

18.07.2024

St. Remio Aromatic

10 kapslar till Caffitaly

(1)

Recensioner (1)

Fin fin som espresso om man inte vill ha den för intensiv Läs mer