Produktinformation

Med en Delonghi Nescafe Dolce Gusto-maskin i ditt hem kan du enkelt laga den perfekta koppen kaffe varje dag, närhelst du behöver. Det bästa med att äga denna enhet är att du kan njuta av kaffe med ännu bättre smak, kortare bryggningstider och mindre krångel med filter. De små kaffe-poddarna förvandlas till en utsökt dryck på nolltid.

Men för att fortsätta servera välsmakande varma drycker av hög kvalitet är det viktigt att avkalka din maskin med hjälp av dessa Kaffekapslen avkalkningstabletter. Det gör rengöringen otroligt enkel och håller maskinen i utmärkt skick. Denna förpackning innehåller 6 tabletter som passar för användning med alla maskiner i Dolce Gustos produktsortiment.

För en optimal maskinanvändning rekommenderar vi att du avkalkar din maskin varannan månad. Avkalkningstabletterna innehåller en effektiv men ändå skonsam lösning som fungerar mot och förebygger kalkbildning och som ger dig en hälsosam maskin som kommer att fortsätta att göra de bästa flat whites, kaffe latte, chococino och mycket mer under lång tid framöver.

Specifikationer

Stycken

3

Märken

Kaffekapslen

Kapselsystem

Dolce Gusto

Bäst före

25.07.2025

Avkalkningstabletter Kaffekapslen

3 behandlingar till Dolce Gusto®

Recensioner (0)

Liknande kategorier